Sanji büyük ve balona benzeyen şeyleri tekmelemeyi seviyorQueen dayağı yiyecek kaçarı yok.
Sanji büyük ve balona benzeyen şeyleri tekmelemeyi seviyorQueen dayağı yiyecek kaçarı yok.
Ben çok hayal mayal bir şey hatırlıyorum ama unuttuysak önemi yok boş verBen hiçbir şey hatırlamıyorum.
Şaka bir yana, yaptığı o kadar da büyük bir şey değil. Apoo ile drake vs atarken aradan gelip saldırıyor. Yani 980. Sayı da kid'in yaptığından bir fark yok bence.Neyse, Apoo'yu kesmesi Zoro'ya 50 60 bölüm yeter, oturma moduna geçebelir.
Spoilerda Zoro rage mod açmış, ölümcül bir aura yayıyor gibi anlatılmıştı sanki. Onun etkisi.Şaka bir yana, yaptığı o kadar da büyük bir şey değil. Apoo ile drake vs atarken aradan gelip saldırıyor. Yani 980. Sayı da kid'in yaptığından bir fark yok bence.
Zoro Oda'nın Luffy'i cebelleştirdiği kişilere karşı şov yapıyor. Bkz: Monet. Bundan dolayı Zoro giftersla oyalanırken ilk olarak Ulti'yi kesecek demiştim. Oda muhteşem bir ters köşe yaparak Apoo'yu aldırdı : ))Oldu olacak Zoro KK olsun ya , zaten yeteri kadar fan servis görevini yapıyor bir Zoro fanı olarak Oda.
Şuna bak kaptanının zamanında götünden ter damladı Yardımcı kaptan döverken bu adam artist artist şekil koyuyor.
Pica Monet'ten güzel sıçrama he , gerçekten mantıklı olmuş.
Maria Sanji'ye aşık oldu.Sanji bişey yapamaz mariaya çünkü aşık oldu.Maria sağlı sollu girişecek sanciye asdawasd