Olay sadece o değil, Reis farkını gözler önüne seriyor çok büyük felsefeci Redin dediği gibi.Queen'i tanımıyor gibi yazmayın ya
Görmeyen gözler göremezler
Olay sadece o değil, Reis farkını gözler önüne seriyor çok büyük felsefeci Redin dediği gibi.Queen'i tanımıyor gibi yazmayın ya
Ben Chopper'ı kanatları altına alıp Queen'e ölüm aurası gönderen bi Zoro bekliyordum. Meğer Queen ile aralarında ufak bir tatsızlık yaşanmış o kadar...Spoiler gazına göre zoro queen tekliyoşsöxşeösiçd
Queen dediğimiz adamın gözleri hep öyle değil mi asıl görülmesi gereken buOlay sadece o değil, Reis farkını gözler önüne seriyor çok büyük felsefeci Redin dediği gibi.
Görmeyen gözler göremezler
Zoro ölümüne bir dövüşe girmedi ki gücünü nasıl ölçtün anlamadım ? Zaten güçlüydü demek ki.Oldu olacak Zoro KK olsun ya , zaten yeteri kadar fan servis görevini yapıyor bir Zoro fanı olarak Oda.
Şuna bak kaptanının zamanında götünden ter damladı Yardımcı kaptan döverken bu adam artist artist şekil koyuyor.
Pica Monet'ten güzel sıçrama he , gerçekten mantıklı olmuş.
İşinin bittiği kesin değil ki kid'in durumun da apoo doğru düzgün vs bile atmıyordu, burada drake ile vs atarken yedi darbeyi.Arkadan gelip işi bitiriyor. Kidd ile nasıl aynı olabilir?
Sanji kurtulur o zamanMaria Sanji'ye aşık oldu.
Chopperla olan güven sahnesi güzel de Queen işi tatmin etmedi. King ve Sanji daha dikkat çekiciydiBen Chopper'ı kanatları altına alıp Queen'e ölüm aurası gönderen bi Zoro bekliyordum. Meğer Queen ile aralarında ufak bir tatsızlık yaşanmış o kadar...