Chopper'a bulaştıysa, bir şeyin panzehir olduğunu fark edecek gibi gelmiyor mu sana da?Saçmalık olur yaov. Bandaj vakalarından sonra birde point toplarımı
Chopper'a bulaştıysa, bir şeyin panzehir olduğunu fark edecek gibi gelmiyor mu sana da?Saçmalık olur yaov. Bandaj vakalarından sonra birde point toplarımı
Artık ortaya Ope Ope'nin çıkma vakti geliyor bence. Adam olsa kesip biçmesiyle zehirli kısımları atacak olay çözümlenecek zaten. Sonra Apoo'dan panzehiri almakta bir shambles ya da scan kadar kolay :dd.dChopper'a bulaştıysa, bir şeyin panzehir olduğunu fark edecek gibi gelmiyor mu sana da?
Rica edicem yani artık kendisine bu kadar harikulade bu kadar inanılmaz yazmasın, cidden yoruyor hakkını vererek takip edemiyorum diye vicdan azabı çekiyorumBen şahsen seriye başladığımda, Luffy'nin KK olabileceğine pek inanmıyordum. Şu an aşırı şaşkınımsjsjsjsj
Tam böyle Zoro yakalayacakken şıp alıcak. Mütiş sahne. Dmmsmsm.Artık ortaya Ope Ope'nin çıkma vakti geliyor bence. Adam olsa kesip biçmesiyle zehirli kısımları atacak olay çözümlenecek zaten. Sonra Apoo'dan panzehiri almakta bir shambles ya da scan kadar kolay :dd.d
Sende yola geliyorsun demek.Rica edicem yani artık kendisine bu kadar harikulade bu kadar inanılmaz yazmasın, cidden yoruyor hakkını vererek takip edemiyorum diye vicdan azabı çekiyorum
Bu bölümde bir kez daha anladım ki; Artık Luffy kesin KK olacak. Serinin başından beri hep bunu söyletiyor millete Oda. Bence boşuna söylenmiyor bu laf...
Anket açılsın da oy ver hemenApoo koşturduğuna göre, Zoro da peşinde koşarken gözüküyordur. O yüzden güzel bölüm.
Luffy bile Nami'nin askeri. KK olacak adsmı bile askeri yapan kadından korkulur.NAMİNİN ASKERLERİYİZ ULAN