As bayrakları asBu bölümde bir kez daha anladım ki; Artık Luffy kesin KK olacak. Serinin başından beri hep bunu söyletiyor millete Oda. Bence boşuna söylenmiyor bu laf...
İnanılmaz bir olay yaşanmış, böylesi bir daha olmaz.
As bayrakları asBu bölümde bir kez daha anladım ki; Artık Luffy kesin KK olacak. Serinin başından beri hep bunu söyletiyor millete Oda. Bence boşuna söylenmiyor bu laf...
zoro kılıcına dökecek antidotu, herkese slash atıp iyi edecekBizim bandajcı virüs mü kapmış. Elden ayaktan düşmeden panzehiri alıp kendi dahil kapan herkese enjekte edilmesi lazım.
Sonra bandajlamakla uğraş herkesi :d.dzoro kılıcına dökecek antidotu, herkese slash atıp iyi edecek
Ben şahsen seriye başladığımda, Luffy'nin KK olabileceğine pek inanmıyordum. Şu an aşırı şaşkınımsjsjsjsjAs bayrakları as
İnanılmaz bir olay yaşanmış, böylesi bir daha olmaz.
Chopper'ın güç veren şekerleri panzehit çıkmasa bari. Öyle bir şey olacakmış gibi bir his geldi nedense.Sonra bandajlamakla uğraş herkesi :d.d
BigMom'un karşısında durmuş bir tayfa üyesinden duymak gerçekten tüylerimi diken diken ediyor.Offf tüyler diken diken beeeeee!!!! İşte bize bu sahnelerle gel Oda! Luffy'nin KK olacağını tayfa üyelerinin ağzından 832. kez duymak kesinlikle her seferinde tüylerimizi diken diken ediyor
Saçmalık olur yaov. Bandaj vakalarından sonra birde point toplarımıChopper'ın güç veren şekerleri panzehit çıkmasa bari. Öyle bir şey olacakmış gibi bir his geldi nedense.
Var bir şeyler işte.Apoo koşturduğuna göre, Zoro da peşinde koşarken gözüküyordur. O yüzden güzel bölüm.