İki durum senin açından eşitse ben bir şey demiyorum.luffy ilk kez adımı söyle diye azmak cringe değil mi
İki durum senin açından eşitse ben bir şey demiyorum.luffy ilk kez adımı söyle diye azmak cringe değil mi
At fava bekle... Buşido demişti dersiniz.Allah Allah işe bak yav.
10 kere söyleyen rütbe atlıyor diyorlar. Mesela Zoro toplamda 184 kere söyleyerek ilk sırada yer alıyor. Elde ettiği gücün çoğunu da bu sözün esrarıyla elde ettiği de bir takım teoristyenlerce söylenilmiştir.Tayfada Luffy'nin KK olacağını söylemeyen kimse kalmasın.
serinin en karizmatiği denen zoronun bile cringelikleri varken cringe diye girmek saçmaİki durum senin açından eşitse ben bir şey demiyorum.
Tabii ki. Sonuçta KK olacak adamın asları oldukları için bu söz onlara görülmeyen bir p.up veriyor10 kere söyleyen rütbe atlıyor diyorlar. Mesela Zoro toplamda 184 kere söyleyerek ilk sırada yer alıyor. Elde ettiği gücün çoğunu da bu sözün esrarıyla elde ettiği de bir takım teoristyenlerce söylenilmiştir.
Bkz; Zoro birine tek atmadan evvel bu sözü söylüyor, Kaido tek attıktan sonra [nasıl bir kral olacaksın] diyor
Ben yeterince tatmin olmadım. Zoro'dan da ağlarken söylemesini bekliyoruz. Yoksa KK işi yatar.Bu bölümde bir kez daha anladım ki; Artık Luffy kesin KK olacak. Serinin başından beri hep bunu söyletiyor millete Oda. Bence boşuna söylenmiyor bu laf...
Bence en tatmin edici şöyle olur; Bir bölüm içinde tüm tayfa ayrı ayrı söyleyecek. Mesela; Zoro, Apoo kovalarken söyleyecek, Usopp, Ulti den dayak yerken söyleyecek, Jinbe ve Sanji bunu söylemek için kavga edecekler. Ve tabii ki de MONKEY D. LUFFY söyleyecek. Finali onun yapması lazım jsjsjsBen yeterince tatmin olmadım. Zoro'dan da ağlarken söylemesini bekliyoruz. Yoksa KK işi yatar.