Marco bigmomla kapışmış ama bigmom tarafından yakalanmış ve bigmom sonra onu bırakmış mı?
Odeni rol model olıp ona hayran olmak değil sorun işin abartıya kaçması Cringe yapıyor durumu. Momo ben senin babanım -_- başka sözüm yok.robinin peşinde 8 yaşından beri tüm dünya hükümeti var böyle triplere girmiyor, nami çocuk yaşında bir korsan yüzünden hırsızlığa başlıyor, köyünü tek başına kurtarmaya çalışıyor ve böyle triplere girmiyor, koala hancockla aynı durumu yaşıyor böyle triplere girmiyor... seride acı geçmişi olan kadın olmasa tamam derim ama koala gibi muhteşem bir örnek var... güzelliğine kendini saklamak güçsüzlüktür.
yıllarca babasından dayak yemiş, kaçamamış bile olan yamatonun özgürlüğü oden diye benimsemesini anlayamamış olmak...
big mom marcoyu yakalamış, sonra bir işi çıkıp bırakmış mı emin değilim. Daha yakışıklı bir çeviri gelsin görürüz belkiMarco bigmomla kapışmış ama bigmom tarafından yakalanmış ve bigmom sonra onu bırakmış mı?
luffy ilk kez adımı söyledi diye azmak cringe değil miOdeni rol model olıp ona hayran olmak değil sorun işin abartıya kaçması Cringe yapıyor durumu. Momo ben senin babanım -_- başka sözüm yok.
Allah Allah işe bak yav.Bu bölümde bir kez daha anladım ki; Artık Luffy kesin KK olacak. Serinin başından beri hep bunu söyletiyor millete Oda. Bence boşuna söylenmiyor bu laf...