ÖfffNami cevap verir " Luffy Korsan Kral olacak adamdır"
ÖfffNami cevap verir " Luffy Korsan Kral olacak adamdır"
Doğrudur spoiler.Anlamadığım prometheus nasıl zarar görmüş o alevler yakmıyorduSpoiler net değil de Big Mom Marcoyu çok rahat etkisiz kılmış gibi gözüküyor böyle
Lan o zaman amirallerin seviyesi mi düşüyo???Spoiler net değil de Big Mom Marcoyu çok rahat etkisiz kılmış gibi gözüküyor böyle
tuttu, yere bıraktı ve mekanı terketti saçma geldi. yakalamışın indir işte. Carrot falan mı yardım etti acaba düşürülmesineLan o zaman amirallerin seviyesi mi düşüyo???
İşi bil işe gitme. Yapacağını güzel biliyor Oda...Bu virüs işi sonlandığında +5000 asker yazacak bizim tarafa. Ulan Oda...
Carrot gelse peros hemen halletmez miydi?tuttu, yere bıraktı ve mekanı terketti saçma geldi. yakalamışın indir işte. Carrot falan mı yardım etti acaba düşürülmesine
O zaman Carrot amiral seviyesi.tuttu, yere bıraktı ve mekanı terketti saçma geldi. yakalamışın indir işte. Carrot falan mı yardım etti acaba düşürülmesine
Kadın çöplerle uğraşmak istemiyor belkim. Yani ben Marco'ya demiyorum da Mom diyor olabilir. :d.dtuttu, yere bıraktı ve mekanı terketti saçma geldi. yakalamışın indir işte. Carrot falan mı yardım etti acaba düşürülmesine
Luffynin peşinden koşturuyo ya... güç olarak marco ve luffy arasında sayılabilecek fark var mıdır şuanKadın çöplerle uğraşmak istemiyor belkim. Yani ben Marco'ya demiyorum da Mom diyor olabilir. :d.d