Ben banlara geliyordum Germa'nın çoccuğu dedim diye, buyrunuz Oda onaylı bir tabirdir bu saatten sonra.@Master of Puppets Quenn herhalde Germa çocuğu diyerek senin tabiri kullanmış.Bu ayrıntıyı unutmuştum hatırladım saygılar.
Ben banlara geliyordum Germa'nın çoccuğu dedim diye, buyrunuz Oda onaylı bir tabirdir bu saatten sonra.@Master of Puppets Quenn herhalde Germa çocuğu diyerek senin tabiri kullanmış.Bu ayrıntıyı unutmuştum hatırladım saygılar.
Sanji konusunda öngörün baya yüksek seviyedeymiş.Ben banlara geliyordum Germa'nın çoccuğu dedim diye, buyrunuz Oda onaylı bir tabirdir bu saatten sonra.
Bence çok alakasız ama bakalım.Ben onun Kizaru olduğundan eminim valla, bölümde silüeti var yok benim için çok da önemli değil :d
Katılıyorum suitli Sanjiyi sahiplenemiyorum ben.Şu kısma diyebileceğim bir şey yok. Sanjinin suitten bir şekilde kurtulması gerekiyor. Dünyanın Sanjiyi nasıl gördüğü pek tayfayı ilgilendirmez ama Sanjinin suiti reddedip şuan aktif kullanması karakterin kişiliği için sorun
Sonuçta en başından beri çalışıp savaşıp güçleniyolardı bu şekilde güçlenmek hem karakterin tarzı değil hem ailesini istemeyip onların teknolojisini kullanması saçmalık.Katılıyorum suitli Sanjiyi sahiplenemiyorum ben.
Okama tekniklerini tercih ederim. Queendede bir okamalık var gibi iyi olabilir.Sonuçta en başından beri çalışıp savaşıp güçleniyolardı bu şekilde güçlenmek hem karakterin tarzı değil hem ailesini istemeyip onların teknolojisini kullanması saçmalık.
Sanjiye bir kadın tekmeletmek Oda'nın Sanji için yaptığı en büyük iyilik olur.Okama tekniklerini tercih ederim. Queendede bir okamalık var gibi iyi olabilir.
Oda Sanjiye o kadar aptalca şey yaptırıp , tükürdüğünü yalattı ki,
yakında kadınları bile tekmeletecek.
Göz kırpıp savaşması > suitOkama tekniklerini tercih ederim. Queendede bir okamalık var gibi iyi olabilir.
Oda Sanjiye o kadar aptalca şey yaptırıp , tükürdüğünü yalattı ki,
yakında kadınları bile tekmeletecek.