İyi olabilir .Ama ölsem bile tekmelemem dediği için o örneği vermek istedim.Sanjiye bir kadın tekmeletmek Oda'nın Sanji için yaptığı en büyük iyilik olur.
İyi olabilir .Ama ölsem bile tekmelemem dediği için o örneği vermek istedim.Sanjiye bir kadın tekmeletmek Oda'nın Sanji için yaptığı en büyük iyilik olur.
Ben de ondan ümitlendim adam bunu tanımayıp sen Judge'ın oğlusun deyince ,Göz kırpıp savaşması > suit
Belki Queen Judgenin oğlu diye laf ettiğinde suiti bırakıp gaza gelir
O kısma bakınca Enma denen kılıç başkasının kılıcı Oden ile geçmişi mazisi yetenekleri Kaido kesişi belki bu yuzden Enmalı Zoro diyorlar Enmanın özellikleri Enmaya has Kaidoyu keserse Zoro net biçimde enma kesti olacak çünkü Enma zorodan ayrı bi seviyede Zoro bundan önce sapan kullanıyorsa Enma bir tabancadır sadece tetiği çek yeter kendisi hallediyor .Enma ve Zoro ortaktır Enmaya meyve yedirsen zorodan güçlü olur.Katılıyorum suitli Sanjiyi sahiplenemiyorum ben.
Olm sakin Sanjiye laf etmemiş. Kılıç ve suit farklı şeyler. Suit oturduğun yerde güç veriyor ama kılıçta alışma ve kullanmayı öğrenme gibi durumlar söz konusu. Ben şahsen Zoronun da kendi başına kılıç karartması taraftarıyım ama enmanın suit kadar beleş olmadığı çok absürt.O kısma bakınca Enma denen kılıç başkasının kılıcı Oden ile geçmişi mazisi yetenekleri Kaido kesişi belki bu yuzden Enmalı Zoro diyorlar Enmanın özellikleri Enmaya has Kaidoyu keserse Zoro net biçimdr enma kesri olacak çünkü Enma zorodan ayrı bi seviyede Zoro bundan önce sapan kullanıyorsa Enma bir tabancadır sadece tetiği çek yeter kendisi hallediyor .Enma ve Zoro ortaktır Enmaya meyve yedirsen zorodan güçlü olur.
Ona bakarsan tüm şeytan meyveleride oturduğun yerden belli bi seviye sana güç veriyor.Onlar absürd olmuyor bu mu gözünüze takılıyor.Olm sakin Sanjiye laf etmemiş. Kılıç ve suit farklı şeyler. Suit oturduğun yerde güç veriyor ama kılıçta alışma ve kullanmayı öğrenme gibi durumlar söz konusu. Ben şahsen Zoronun da kendi başına kılıç karartması taraftarıyım ama enmanın suit kadar beleş olmadığı çok absürt.
Evet bu takılıyor. Çünkü serinin ana teması şeytan meyveleri. Suit değil. Üstelik Sanjinin kullanmicam diyip sonra beni güçlendirecekse kullanırım demesi batıyor.Ona bakarsan tüm şeytan meyveleride oturduğun yerden belli bi seviye sana güç veriyor.Onlar absürd olmuyor bu mu gözünüze takılıyor.
Suitle bi adam alsında beleşmi değilmi bakarız.Olm sakin Sanjiye laf etmemiş. Kılıç ve suit farklı şeyler. Suit oturduğun yerde güç veriyor ama kılıçta alışma ve kullanmayı öğrenme gibi durumlar söz konusu. Ben şahsen Zoronun da kendi başına kılıç karartması taraftarıyım ama enmanın suit kadar beleş olmadığı çok absürt.
King haki değil de suit sayesinde Sanjiyi delemiyosa beleşliği belli. Zaten Wanodan sonra kullanmamasını umut ediyorum.Suitle bi adam alsında beleşmi değilmi bakarız.
Serinin ana temasi şeytan meyvesi değil irade.O eskidendi şeytan meyvesi.Artık iraden ve çok sağlam hakin varsa meyve falan iş yapmıyor.Pek çok şey yapmıcam deyipte yapanlar oldu.Örneğin luffy kaçmıcam dedi kaçtı.Yenilmicem deyip yenilenler cesur olucam deyip korkanlar vs vs.Üstelik bu suit sadece gen olayı değil hemde teknolojik bir dehanın ürünü.Başkalarına gelince tolere edilen şeyler sanji veya çok fazla sevilmeyen adamlar olunca tükaka olabiliyorEvet bu takılıyor. Çünkü serinin ana teması şeytan meyveleri. Suit değil. Üstelik Sanjinin kullanmicam diyip sonra beni güçlendirecekse kullanırım demesi batıyor.
Forumda aktif olanlar benim kaç kere sanji savunduğumu gayet iyi bilir. Sanjiye yakıştıramıyorum, kişiliğiyle bağdaştıramıyorum ve en kısa zamanda kendi başına güçlenip suitten kurtulmasını diliyorum.Serinin ana temasi şeytan meyvesi değil irade.O eskidendi şeytan meyvesi.Artık iraden ve çok sağlam hakin varsa meyve falan iş yapmıyor.Pek çok şey yapmıcam deyipte yapanlar oldu.Örneğin luffy kaçmıcam dedi kaçtı.Yenilmicem deyip yenilenler cesur olucam deyip korkanlar vs vs.Üstelik bu suit sadece gen olayı değil hemde teknolojik bir dehanın ürünü.Başkalarına gelince tolere edilen şeyler sanji veya çok fazla sevilmeyen adamlar olunca tükaka olabiliyor