Sana hayırlı dilemeler o zaman.Forumda aktif olanlar benim kaç kere sanji savunduğumu gayet iyi bilir. Sanjiye yakıştıramıyorum, kişiliğiyle bağdaştıramıyorum ve en kısa zamanda kendi başına güçlenip suitten kurtulmasını diliyorum.
Sana hayırlı dilemeler o zaman.Forumda aktif olanlar benim kaç kere sanji savunduğumu gayet iyi bilir. Sanjiye yakıştıramıyorum, kişiliğiyle bağdaştıramıyorum ve en kısa zamanda kendi başına güçlenip suitten kurtulmasını diliyorum.
2 farklı taraf bunu söylediyse sende bir sıkıntı vardır@Kaizokou Gari sanji düşmanı da ilan edildim sadece zoroya özel değilmiş ? ?
Enma karşı koydu Zoro Enmaya itaat ettirdi onu kullanabilecek güce sahip Zoro.O kısma bakınca Enma denen kılıç başkasının kılıcı Oden ile geçmişi mazisi yetenekleri Kaido kesişi belki bu yuzden Enmalı Zoro diyorlar Enmanın özellikleri Enmaya has Kaidoyu keserse Zoro net biçimde enma kesti olacak çünkü Enma zorodan ayrı bi seviyede Zoro bundan önce sapan kullanıyorsa Enma bir tabancadır sadece tetiği çek yeter kendisi hallediyor .Enma ve Zoro ortaktır Enmaya meyve yedirsen zorodan güçlü olur.
Ha olayı ben karşılaştırma olarak verdim Sanjiye özel bi durum değil yani.
Suit Sanji sadece belli zamanlarda ortaya çıktı 1.kimliği deşifre olmasin diye 2.Momoyu gizlice kurtarmak icin.
Sabah chris luffye bağlılığımı sorguluyodu yamatoda haki konusunda da laf yemiştim acaba ben neciyim2 farklı taraf bunu söylediyse sende bir sıkıntı vardır
Hainsin sen. Bundan sonra adın roshi.Sabah chris luffye bağlılığımı sorguluyodu yamatoda haki konusunda da laf yemiştim acaba ben neciyim
Ya zorocusun ya da One Piece okumayı sevmiyorsun. Tek seçenek bunlarSabah chris luffye bağlılığımı sorguluyodu yamatoda haki konusunda da laf yemiştim acaba ben neciyim
La daha sabah zoroya sallıyordun, şimdi bir anda zorocu kesildin...Ya zorocusun ya da One Piece okumayı sevmiyorsun. Tek seçenek bunlar
Katakuri'nin meyvesiz haliyle o saldırıdan sağlam çıkacağının garantisi varmı ?King haki değil de suit sayesinde Sanjiyi delemiyosa beleşliği belli. Zaten Wanodan sonra kullanmamasını umut ediyorum.