İndiremediği değildir yav o. Bir slash çakmıştır sonra adam daha Zoro'nun karşısına çıkmamıştır. Böcek mi kovalasın koskoca Zoro...Böcek smile kullanıcısı var daha. İndiremedigi ?
Sasakinin ekibindeydi.
İndiremediği değildir yav o. Bir slash çakmıştır sonra adam daha Zoro'nun karşısına çıkmamıştır. Böcek mi kovalasın koskoca Zoro...Böcek smile kullanıcısı var daha. İndiremedigi ?
Sasakinin ekibindeydi.
Slash attı ise daha kötü. Omzunda ufacık bandaj var Hâlâ diri yaniİndiremediği değildir yav o. Bir slash çakmıştır sonra adam daha Zoro'nun karşısına çıkmamıştır. Böcek mi kovalasın koskoca Zoro...
Zoro kendini tutuyor. Kaido'ya saklıyor.Slash attı ise daha kötü. Omzunda ufacık bandaj var Hâlâ diri yani
Ben onun Kizaru olduğundan eminim valla, bölümde silüeti var yok benim için çok da önemli değil :dVegapunk'un silueti olsa onu söylerlerdi bence. Bu bölümdeki her şeyden daha önemli.
Yani serinin geldiği şu noktada. O adamın hayatta kalmasını çok umursamaya gerek yok bence...Slash attı ise daha kötü. Omzunda ufacık bandaj var Hâlâ diri yani
Zoro'cu olma görevini kim verdi sana Montana .Zoro gözü Kaido'ya dikti, King tatmin etmez.
Baktım Zoro, Kaido'yu kesecek. Kendi kendime verdim.Zoro'cu olma görevini kim verdi sana Montana .
Zoro zorlu antremanlar sonrası kendi çabalarıyla var olmuştur. Bu sözünü kınıyorum.Anası babası belli olanlara vinsmoke çocuğu diyenler varken bizde anası babası belli olmayanlara zoroçip mi demeliyiz yani?