@Master of Puppets yazmıştı galiba ilk Germa çocuğu diye. Manga'da da artık germa çocuğu deniliyor. :/
Bu ne?Ushimarun oğlu Zoro da mı tayfada
King
996. Bölüm
2020
İki boş beleş adam komik diyaloglar olur.Queen Judge fbsi geliyor...
Judge ve Queen ikisi de bilim adamımsı insanlar araya bir tane Vegapunk silüeti patlatayım diyebilir odaO ne alaka?
Vegapunk'un silueti olsa onu söylerlerdi bence. Bu bölümdeki her şeyden daha önemli.Judge ve Queen ikisi de bilim adamımsı insanlar araya bir tane Vegapunk silüeti patlatayım diyebilir oda
Bu sefer de ense kökü ya da kulak arkası falan gösterir belki. :/
Ben baştan beri yeteneğe göre dövüşü ayarladığını sanıyordum.Gideyim de seriyi en baştan okuyayımBen diyorum ki karakterlerin uçmasının önemi yok. Oda karakterlerin tam yetenekleri neymiş falan önemsemiyor, eşleşmeye göre dövüşü ayarlıyor, Zoro dövüşecek ise onu sürekli gökyüzünde çizmez. Koskoca Yonko sağ kolunun da Zoro için sürekli gökyüzünde durmasına gerek yok.
Cidden yeteneklere göre bakarsak en iyi aday Marco işte. Ondan başkası tatmin etmez.
Wci arc hatırlamıyorum da ondan sorayım, Judge ve Vegapunk bağları var miydi? CC'nin vardı da Judge unutmuşumJudge ve Queen ikisi de bilim adamımsı insanlar araya bir tane Vegapunk silüeti patlatayım diyebilir oda
Bu sefer de ense kökü ya da kulak arkası falan gösterir belki. :/