Zoro gözü Kaido'ya dikti, King tatmin etmez.Queen vs Sanji kesinleşiyor gibi. Zoro vs King de gelirse bu iş tamamdır.
Zoro gözü Kaido'ya dikti, King tatmin etmez.Queen vs Sanji kesinleşiyor gibi. Zoro vs King de gelirse bu iş tamamdır.
Ula zaten 4 kişi banko girecek. Bir de zoro çıkmasın aradan. :/Zoro gözü Kaido'ya dikti, King tatmin etmez.
O kesik atılacak aga!Ula zaten 4 kişi banko girecek. Bir de zoro çıkmasın aradan. :/
Who's Who's > Queen mi olacak şimdi reisŞimdi Queen vs Vinsmoke çocuğu Sanji tamam gibi...
Bu Apoo ödleğinin ben Zoro ile dövüşeceğini sanmıyorum... Zoro panzehiri bundan aldığında, karşısına Who is Who dikilebilir. Yanlış hatırlamıyorsam ortalıkta gözükmüyordu. Yani hala Who+Kaido gelebilir Zoro için... Zaten Kaido kesin.
Yok canım. Kaido>>>>>Queen varken gerek yok zaten...Who's Who's > Queen mi olacak şimdi reis
Böcek smile kullanıcısı var daha. İndiremedigi ?Şimdi Queen vs Vinsmoke çocuğu Sanji tamam gibi...
Bu Apoo ödleğinin ben Zoro ile dövüşeceğini sanmıyorum... Zoro panzehiri bundan aldığında, karşısına Who is Who dikilebilir. Yanlış hatırlamıyorsam ortalıkta gözükmüyordu. Yani hala Who+Kaido gelebilir Zoro için... Zaten Kaido kesin.
Ben Vegapunk'ın başarısını çekemiyor ve beraber çalışmışlar diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir. Vasıfsız adam olunca bilgiler silinip gitmiş. :/Wci arc hatırlamıyorum da ondan sorayım, Judge ve Vegapunk bağları var miydi? CC'nin vardı da Judge unutmuşum