Hayda...Sopa yakışmıyor. Yamato'ya her şey yakışıyor.
Hayda...Sopa yakışmıyor. Yamato'ya her şey yakışıyor.
http://www.korsanfan.com/konu/995-spoiler-metin-ve-resimleri.8843/Lütfen rica ediyorum şu spoiler yorumları konusunun ilk mesajına spoiler metin konusunun linkini yapıştırın. Neyi yorumlayacağımı bulamıyorum ki.
Kid law jinbe sanji killer adam cok, zoro apoyu tekleyemezse onunla ugrasacak gibi@Borsalino dediğin gibi çıkacak heralde. Zoro vs King
Queen Germadan bahsetti heralde Sanji ile olayı olacak orada.
Marco Big Mom'ı oyalayacak.
Geriye sadece Zoro kaldı.
Sanji vs queen olursa zaten zoro vs kaido'yu düşük ihtimal görüyorum cünkü oda sürekli ikisini rekabete sokuyo sanji vs queen zoro vs kaido demek zoro başka seviyede demekle aynı o yüzen zoro vs king en mantıklısı bana göre.@Borsalino dediğin gibi çıkacak heralde. Zoro vs King
Queen Germadan bahsetti heralde Sanji ile olayı olacak orada.
Marco Big Mom'ı oyalayacak.
Geriye sadece Zoro kaldı.
Kid ve Law Kaido'ya saklıyorlardır kendilerini. Uğraşmazlar yani.Kid law jinbe sanji killer adam cok, zoro apoyu tekleyemezse onunla ugrasacak gibi
Adam Sanji’den oyle boyle nefret etmiyor. Izahi yok su karaktere yaptiklarinin. Eminim ki yapimcilar okey verse Sanji’yi oldurecek de, bir tek onu yapamiyor iste...Sanji benim gozumde nova seviyesi olup yerin dibine sokulan tek karakter. Baksana oda bile acimiyo