Brook tayfanın fahrî ikinci adamıdır. Bu böyle biline. Ayrıca çok kral bir reistir.
Zeus olsaydı vs baya farklı ilerlerdi. Muhtemelen bilmem kaç bölüm önce bu yüzden zeus u nami'nin elinden aldırdı.Bilemiyorum Altan
Benim derdim o değil ya kızı sanki ojesi bozulan ve bu yüzden ağlayan Sudenaz gibi çiziyor dövüşlerde. La bu kız kolu kadar dikenlere tekme tokat dalan kızdı.2 yıl arada ona yöneldi sanırım. Zaten bu zoanlarla fiziksel olarak başa çıkması mümkün değil ya. Luffy bile elinden kurtulmak için G4 açıyordu. Nami ne yapsa haklıdır yani.
Ben kilitlendiği için açmak istiyordu diye hatırlıyorum.İşini hızlı bitirmek için diyelim
Olay ulti sevmek değil kız başından beri aynı tavırla geziniyo. Şimdi namiyi dövünce mi kötü oldu...Güzelim Nami dururken 3 günlük Ulti'yi savunacak halimiz yok. Kaido yalakası, kıskanç dandik, bir tipleme. Fena tilt oldum bu bölüm . Ayrıca Yamato seven biri nasıl Ulti'yi sevebiliyor arkadaş?
Ulti Robine saldırsa demediğimi bırakmam, Namicilerin üstüne gitmeOlay ulti sevmek değil kız başından beri aynı tavırla geziniyo. Şimdi namiyi dövünce mi kötü oldu...
Ben hem rosinante hem doffu aynı anda sevebilen biriyim beni çok sorgulamamak lazım
Orada aygıtı Usopp yeni modifiye etmişti ve Nami nasıl kullanacağını çözmeye çalışıyordu. O sırada kendini savunmaya çalışıyordu işte. Aslında çok fark yok sadece Ulti çok daha güçlü. Bir de Nami'nin, aygıt ile yapabileceği şeyler daha fazla artık. O yüzden çok rahatsız etmedi beni.Benim derdim o değil ya kızı sanki ojesi bozulan ve bu yüzden ağlayan Sudenaz gibi çiziyor dövüşlerde. La bu kız kolu kadar dikenlere tekme tokat dalan kızdı.
Bana orda g4 olmadan da kaçabilirdi gibi geliyor fanlıktan olabilirBen kilitlendiği için açmak istiyordu diye hatırlıyorum.