Hak etti ama.Bu ne çeşit bir beddua?
Hak etti ama.Bu ne çeşit bir beddua?
Nami fiziksel dövüşü de olan biriydi ya bu kız ne ara sadece uzaktan sopa sallayan ve bu kadar ağlak olan birine dönüştü anlamıyorum.Bölüm çok güzeldi ama bir sıkıntı var; Nami'ye aşık oldum. Ulti'yi de çok severdim, artık nefret ediyorum. Kafasına Big Mom düşer inşallah.
Bizim coğrafyanın adamları acıya talimlidir cane. Sivasın bağrından kopan yiğit de kolay kolay düşmezAnlıyorum seni. Sadece yaralar pek görünmese de Queen'den gelecek darbe çok küçümsenmemeli diye dedim.
Drake sonuçta bu adam.
Vs off panel geçtiği için bize öyle geliyor.Nami fiziksel dövüşü de olan biriydi ya bu kız ne ara sadece uzaktan sopa sallayan ve bu kadar ağlak olan birine dönüştü anlamıyorum.
Bilemiyorum AltanVs off panel geçtiği için bize öyle geliyor.
2 yıl arada ona yöneldi sanırım. Zaten bu zoanlarla fiziksel olarak başa çıkması mümkün değil ya. Luffy bile elinden kurtulmak için G4 açıyordu. Nami ne yapsa haklıdır yani.Nami fiziksel dövüşü de olan biriydi ya bu kız ne ara sadece uzaktan sopa sallayan ve bu kadar ağlak olan birine dönüştü anlamıyorum.
Güzelim Nami dururken 3 günlük Ulti'yi savunacak halimiz yok. Kaido yalakası, kıskanç, dandik bir tipleme. Fena tilt oldum bu bölüm . Ayrıca Yamato seven biri nasıl Ulti'yi sevebiliyor arkadaş?Nami simpliği yüzünden millet ultiye saldırmaya başlamış kız düşman ne bekliyosunuz namiyi öpüp koklamasını mı?
İşini hızlı bitirmek için diyelimLuffy bile elinden kurtulmak için G4 açıyordu