Üye silindi 5781
Hilekar ve üç kağıtçı bir insanın düşüncelerini böyle bir durumda görmemize rağmen böyle diyorsanız tamam ama ben farklı düşünüyorum.Alabastada da ölmek üzereyken Usopp aynı şeyleri söyledi. Yani arkadaşı için söyle de kendini kurtar diyebilir belki ama kendisi olsa o da aynı şeyi yapar.
Yahu adam yalan söyle diyor ya.Adamın kafatası kırılmış , yerde şaftı kaymış diyor ki "Yalan söyle." Alabasta'da böyle mi oldu?Alabastada neredeyse aynı durumdaykenAma o düşünce dediğin kendi için geçerli değil. Bunu senin de biliyor olman lazım. Orada kendisi için değil Nami için böyle düşünüyor.
İlla varsayım yapmak istemiyorsan o düşünceyi kendisine de mal etmemen lazım. Sadece Nami için bu şekilde düşünüyor. Bunu yapma sebebi de kızın ölecek olmasından korkusu.
Kalktı isiz kimsiniz ulan neye gülüyorsunuz adi köpekler diye racon kesti.
Usopp'un böyle bir sdam olduğunu düşünüyorum zaten.
Ama o esnadaki Nami'nin yaptigi hareket takdir edilesiydi "Gerizekali naptin sen" denilecek bir şey değildi.Özellikle bunu diyenin en cesur savaşçı olma gibi bir hayali varsa.
Zaten Nami'nin yerinde Usopp bunu diyorsa Usopp çoktan Hayalini gerçekleştirmiştir.
Usopp henüz öleceğini göze alarak bir eyleme geçecek bir karakter değil , buna daha var seride ki o andaki düşünceleri de bunu destekler nitelikte