Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995: Kunoiçinin Yemini

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfadaki kalleşliğe bak. Luffy hemen kaido’ya gidiyor, sanji ve jimbe onu götürüyor, zoro da apoo’yu alıp hemen kaido’ya gitmek istiyor.

nami ve usopp yerinde olsam bırakın yalan söylemeyi, tayfayı bırakırdım. Koca orduyu, komutanları, uçan altılıları bunlara bıraktılar.

ordudan da hayır yok. Minkler ve samurayların da bi kısmı orda. Zaten sayı üstünlüğü kaido tarafındaydı.
god usopp harbiden güçlü falan mı sandınız, tek başına aşağıyı halleder mi sandınız bu nedir?
 
Güzelim Nami dururken 3 günlük Ulti'yi savunacak halimiz yok. Kaido yalakası, kıskanç dandik, bir tipleme. Fena tilt oldum bu bölüm :of:. Ayrıca Yamato seven biri nasıl Ulti'yi sevebiliyor arkadaş?
Olay ulti sevmek değil kız başından beri aynı tavırla geziniyo. Şimdi namiyi dövünce mi kötü oldu...
Ben hem rosinante hem doffu aynı anda sevebilen biriyim beni çok sorgulamamak lazım :D
 
Olay ulti sevmek değil kız başından beri aynı tavırla geziniyo. Şimdi namiyi dövünce mi kötü oldu...
Ben hem rosinante hem doffu aynı anda sevebilen biriyim beni çok sorgulamamak lazım :D
Ulti Robine saldırsa demediğimi bırakmam, Namicilerin üstüne gitme :D
He ama Ultinin tatlı olduğu konusu tartışmaya açık değil zaten ya. Karşı çıkanı direkt @Dattebayo..! ya bırakın o öldürür zaten.
 
Spoiler da tam belli olmamıştı ama ussop ve nami birkaç kere daha kafa saldırısı yemişler yani ikiside sağlam dayak yemiş silahlanma hakileri falan olmamasına rağmen de hala hayattalar.Şimdi tama da geldi onu korumaya çalışacaklardır büyük ihtimalle bu vs hem nami hem de ussop güçlenecekler ikiside ölümün kıyısına geldi zaten ölmeyeceklerine göre oradan bir şelilde page one ve ulti yi indirip çıkacaklar ama nasıl büyük soru işareti çünkü ulti ikisinide ağır sevmiş tabiri caizse.Zoro seninle uğraşarak çok zaman kaybettim yukarıya çıkmam lazım diyor eninde sonunda Kaido karşısında izleyeceğiz Zoro'yu o kesin.Bu arada yılın annesi ödülü BM'ye gitsin yav çocuğunu kesiyorlar sen zerre umursamadan uzaklaşıyorsun ortamdan :D
 
Benim derdim o değil ya kızı sanki ojesi bozulan ve bu yüzden ağlayan Sudenaz gibi çiziyor dövüşlerde. La bu kız kolu kadar dikenlere tekme tokat dalan kızdı. :(
Orada aygıtı Usopp yeni modifiye etmişti ve Nami nasıl kullanacağını çözmeye çalışıyordu. O sırada kendini savunmaya çalışıyordu işte. Aslında çok fark yok sadece Ulti çok daha güçlü. Bir de Nami'nin, aygıt ile yapabileceği şeyler daha fazla artık. O yüzden çok rahatsız etmedi beni.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık