Üye silindi 1004
Sanji fanı değilim. Olsaydım her Sanji fanı gibi saçlarımı sarıya boyatır ve yazları bile takım elbiseyle gezerdim.Seni kaybetmek istemiyoruz.
Sanji fanı değilim. Olsaydım her Sanji fanı gibi saçlarımı sarıya boyatır ve yazları bile takım elbiseyle gezerdim.Seni kaybetmek istemiyoruz.
Sanji fanı değilim. Olsaydım her Sanji fanı gibi saçlarımı sarıya boyatır ve yazları bile takım elbiseyle gezerdim.
Off adam gibi adam işte bunun fanıyız. Eller havaya.
Dikkat et de almasın.Off adam gibi adam işte bunun fanıyız. Eller havaya.
Bana hiç mantıklı gelmedi.Viz çevirisi: https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1007921
İkinci ve üçüncü en güçlü derken Zoro ve Drake'den bahsediyor galiba Queen.
Seni kaybetmek istemiyoruz.
daha az konu dışı yorum atar mısın?Dikkat et de almasın.
Tamam.daha az konu dışı yorum atar mısın?
Orda biraz genel bir söz için kullanmış gibi duruyor.Twos ve Threes dediği için aslında grup manasında diyor. İkinci en güçlüler Kid,Yamato,Zoro ve Law diyelim üçüncü en güçlüler Drake ve Sanji v.b diye gidebilir. Direkt iki isimden de bahsetmiyor gibi.
yav zoro ve draketen bahsettikten sonra elindeki aranıyor posterini karıştırıp sanjiyi öne getiriyor. en son ondan bahsediyor işte capori kabul et direnmeOrda biraz genel bir söz için kullanmış gibi duruyor.
Mesela,
2. ve 3. numaraları erken öldürmek yararlıdır .derken burada 2. numara bir kişi 3. numara bir kişi gibi ama genel bir söz olduğu için çogul kullanılmış
Ben de diyorum ki mantıklı değil?yav zoro ve draketen bahsettikten sonra elindeki aranıyor posterini karıştırıp sanjiyi öne getiriyor. en son ondan bahsediyor işte capori kabul et direnme