Chopper>All onaylandı mı peki?Gelen yeni bilgiler ile Sanji oldukça düşüşe geçti. Dengeler yeniden düzenlenecek. Şimdilik Zoro, X Drake > Diğerleri onaylandı.
Chopper>All onaylandı mı peki?Gelen yeni bilgiler ile Sanji oldukça düşüşe geçti. Dengeler yeniden düzenlenecek. Şimdilik Zoro, X Drake > Diğerleri onaylandı.
Oda burada drake'in tayfaya katılacağı mesajını mı vermiş yani?Viz çevirisi: https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1007921
İkinci ve üçüncü en güçlü derken Zoro ve Drake'den bahsediyor galiba Queen.
Drake'den bahsediyor gibi ama bu sıralamaya kimler dahil, kimler değil; o kısmı merak ettim. Sadece Hasır Şapkalar+Drake ise, neden Drake'i dahil etti? Tüm ittifaklarsa, Kid ve Law nerede? Sadece meydanda görünenleri dahil ettiyse, Jinbei'yi hiç görmedi mi? Gördüyse, Drake'i de mi Jinbei'den güçlü görüyor? Queen böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?Ve ve diye gitmesi kafa karıştırıcı. Drake'ten bahsettikten sonra ''ve bu da Roronoa Zoro, en güçlü ikinci ve üçüncü kişiyi idirmek iyi dedikten sonra ve Judge'un çocuğu da var ha'' demesi garip.
Drake'den bahsediyor gibi ama bu sıralamaya kimler dahil, kimler değil; o kısmı merak ettim. Sadece Hasır Şapkalar+Drake ise, neden Drake'i dahil etti? Tüm ittifaklarsa, Kid ve Law nerede? Sadece meydanda görünenleri dahil ettiyse, Jinbei'yi hiç görmedi mi? Gördüyse, Drake'i de mi Jinbei'den güçlü görüyor? Queen böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Olması gereken bu zaten Kral.Chopper>All onaylandı mı peki?
Twos ve Threes diyor. Mesela en güçlüsü Luffy sonrasında ikinci en güçlüler Marco ve Kid üçüncü güçlüler Zoro , Law ve Drake gibi de olabilir. İsimleri isteyen istediği gibi ekler. xd Denklem çeşitlenebilir.Drake'den bahsediyor gibi ama bu sıralamaya kimler dahil, kimler değil; o kısmı merak ettim. Sadece Hasır Şapkalar+Drake ise, neden Drake'i dahil etti? Tüm ittifaklarsa, Kid ve Law nerede? Sadece meydanda görünenleri dahil ettiyse, Jinbei'yi hiç görmedi mi? Gördüyse, Drake'i de mi Jinbei'den güçlü görüyor? Queen böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Çok önemli bir mevzu bu mevzuya açıklık gelmeden manganın ilerlememesi lazımDrake'den bahsediyor gibi ama bu sıralamaya kimler dahil, kimler değil; o kısmı merak ettim. Sadece Hasır Şapkalar+Drake ise, neden Drake'i dahil etti? Tüm ittifaklarsa, Kid ve Law nerede? Sadece meydanda görünenleri dahil ettiyse, Jinbei'yi hiç görmedi mi? Gördüyse, Drake'i de mi Jinbei'den güçlü görüyor? Queen böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
aynen öyle zaten cümleyi ve cacın oğlu da gruba dahil demek diyerek bölüyor.Viz çevirisi: https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1007921
İkinci ve üçüncü en güçlü derken Zoro ve Drake'den bahsediyor galiba Queen.
çincesini tamamen akademik amaçlarla mı okuyorsun la?Orada net Sanji’den bahsediyor ya. Çince çeviriye baktığımda da öyle hissettirmişti. Zaten postere bakıp konuşuyor Sanji’nin ödülü daha yüksek Zoro’dan. Onu es geçip Drake ve Zoro’yu saymasının bi anlamı yok.
Aslında Zoro'nun 2 numara olduğunu bildiği bir senaryoda, Drake'i dışarıda tutuyor da olabilir. Yani, Drake'den bağımsız, Zoro'yu görünce o cümleyi kuruyor ve sonra Sanji'den bahsediyor da olabilir. Çünkü biraz düşününce Drake de çok anlamsız geldi bana.Twos ve Threes diyor. Mesela en güçlüsü Luffy sonrasında ikinci en güçlüler Marco ve Kid üçüncü güçlüler Zoro , Law ve Drake gibi de olabilir. İsimleri isteyen istediği gibi ekler. xd Denklem çeşitlenebilir.
Tabi, Sanji'den değil de babasın bahsediyor. xd Asıl önemli olan Judge 'un seviyesi ne?