En iyisini yaptı aslan parçası.Portakal aromalı kokan gold diggerlara ihtiyaç yok tayfada.
En iyisini yaptı aslan parçası.Portakal aromalı kokan gold diggerlara ihtiyaç yok tayfada.
Reis güzelliğin, gençliğin geçici bir şey olduğunun bilincine sahip olduğundan güç peşinde koşuyorDünyamızda da One Piece evreninde de bence bu bir rekordur. Belki bu kadar çocuğu olmasaydı güzel bir kadın olarak kalabilirdi. Güç için yapılan fedakarlığa bak
Sana şu an sağlam söverdim ama "sana" söverek banlanmak istemiyorum.En iyisini yaptı aslan parçası.Portakal aromalı kokan gold diggerlara ihtiyaç yok tayfada.
Tek Nami için haSana şu an sağlam söverdim ama "sana" söverek banlanmak istemiyorum.
Hepsi sokakta niye? Lanet olası WG okul yaptı da Linlin mi yollamadı? İlk çocukları hayat okulundan mezun oldu evet ama Linlin Totto Land'i kurunca sonraki çocuklarının hepsinin eğitimiyle bizzat kendisi ilgilendi. 3. gözü yüzünden kendinden tiksinen Puding'e ters psikoloji yaparak kendini sevmesini öğretebilmek için psikanaliz öğrenmiş birisi Linlin.Yemeyip yedirmedi. Öyle yapsaydı açlık krizi yüzünden hepsini yerdi. Kendi başına falan büyütmedi Katakuri fbsinde gördük hepsi sokaklarda. Resmen bir ton çocuk yapıp mendil satması için işe gönderen tembel analar gibi. Kadının elbisesi de aynı değil. Rox tayfasındayken incecik kadın. O zamanki elbiseler bu Big Mom'a bikini olmazama haklısın 85 çocuk doğurmak insanda çok tahribata sebep olur. Ama zaten kadın canavar olarak doğmuş.
Boş yaptım.
Ulti vs Zoro'nun sonu net aynı böyle olurdu... Zoro bir anda kafayı yer ve sonra...Bu ulti ile zoro kapışsın isterdim. Zoronunda kafası sağlam diye biliyorum.
Yani bu sefer zoro kafa atsa güzel olurdu
Hiç umursamayacak...Mamam yapmaz ?? sen böyle diyince Peros ölürse tepkisi ne olur merak ettm