Kararlılığını ve istikrarlı olmanı seviyorum AlpaBölüm çok kötüydü. 2v1 ayıptır Zoro.
Kararlılığını ve istikrarlı olmanı seviyorum AlpaBölüm çok kötüydü. 2v1 ayıptır Zoro.
Kizaru zarar verdiğinde de iyilesiyordu. Kelepçete ihtiyaç duyuldu. Teach de meyve kapatıyor. Adamın meyvesi çok güçlü. Yonko indiremiyor işte saf güçle.Fişini çekemeyeceğini düşünmüş olabilir ruhları olmadan.
O yüzden yc1 değil mi zaten ?Kizaru zarar verdiğinde de iyilesiyordu. Kelepçete ihtiyaç duyuldu. Teach de meyve kapatıyor. Adamın meyvesi çok güçlü. Yonko indiremiyor işte saf güçle.
Artık Jinbei var. Nami olmasa da olur. Ama onsuzluk ölüm gibi. Şu durumda Robin'den daha önemli değil. Dünyada eğer Robin'den başka Ponegrif okuyan yoksa Robin kadar değerli bir kadın yok demektir.Usopp neyse de, Nami ölemez. Çünkü bu kızın rolü Robin'den bile daha önemli. Gemiyi götürecek kişi o. Ayrıca tayfanın ana çatısı Luffy, Zoro ve Nami'dir, diğer üyeler çok bir önem teşkil etmiyor.
Bir zamanlar bir Ace fanı vardı. Hâlâ var. O da her mesajında "Luffy kaçıyor. Bakın kaçtı. Kaçmam dedi kaçtı." dedi durdu. Neredeyse onun yüzünden Ace'den soğuyacaktım. Sen de Luffy'den soğutmak için bir plan mısın?Bölüm çok kötüydü. 2v1 ayıptır Zoro.
Soguyon mu? Benden soguman daha mantıklı Luffy ile ne alakası var?;(Bir zamanlar bir Ace fanı vardı. Hâlâ var. O da her mesajında "Luffy kaçıyor. Bakın kaçtı. Kaçmam dedi kaçtı." dedi durdu. Neredeyse onun yüzünden Ace'den soğuyacaktım. Sen de Luffy'den soğutmak için bir plan mısın?
Dunyda sadece ponegliyf Okuyan robin değil diye biliyorum. Zaten ponegkifylerin hepsi bir arada olunca önemi belli oluyor.Artık Jinbei var. Nami olmasa da olur. Ama onsuzluk ölüm gibi. Şu durumda Robin'den daha önemli değil. Dünyada eğer Robin'den başka Ponegrif okuyan yoksa Robin kadar değerli bir kadın yok demektir.
Bilinen tek Ponegrif okuyucu Robin. Bunun aksi söylenmedi.Dunyda sadece ponegliyf Okuyan robin değil diye biliyorum. Zaten ponegkifylerin hepsi bir arada olunca önemi belli oluyor.
Her yonkouda bir kısmı var bu sebeple
Hm dogrudur. Ama ileride çıkabilir. Diye düşünüyorum.Bilinen tek Ponegrif okuyucu Robin. Bunun aksi söylenmedi.
Ben soğumam da. Zorodan soğuyanların çoğu hardfanları yüzünden soğudu. Yoksa Luffy ile Zoro çok sağlam arkadaş.Soguyon mu? Benden soguman daha mantıklı Luffy ile ne alakası var?;(