Şuan merdivenleri tırmanıyorlar. İhtiyaç yok. İhtiyaç olduğunda daha doğrusu 1000 bölümde.Onu yapsaydı şuana kadar yapmaz mıydı? Kaç bölümdür Jinbeyle beraber öğretmenin peşinde gezen 1. sınıflar gibiler
Şuan merdivenleri tırmanıyorlar. İhtiyaç yok. İhtiyaç olduğunda daha doğrusu 1000 bölümde.Onu yapsaydı şuana kadar yapmaz mıydı? Kaç bölümdür Jinbeyle beraber öğretmenin peşinde gezen 1. sınıflar gibiler
Ben değilim.Hangimiz duygu kevaşesi değiliz ki..........................
Bu da çürük çıktı falan der, o da konuşmaya değer görürse .Mamam yapmaz ?? sen böyle diyince Peros ölürse tepkisi ne olur merak ettm
Duygusuz dediğin adam.Hangimiz duygu kevaşesi değiliz ki..........................
ouwww.......Duygusuz dediğin adam.
WCI arcında gördük. Eğer oğlum bana yalan söyleseydi onu öldürmem gerekirdi diyor. Bilinçli bir şekilde hatırlamıştı. Genel olarak şuanki imparatorların üyeleri arasında Shank hariç güven duygusu yok gibi. Ya anne baskısı ya güç sebebiyle duruyorlar bir arada.Bm Perosu seviyor dedi bazı üyeler Peros Bmyi demedi
Linlin genel olarak kendi kurallarına ve düzenine uyan insanlara ters davranmayan biri. Her şey onun istediği gibi olursa sever gibi geliyor bana. Yöntemi yanlış olsa da tüm ırkların bir arada yaşamasını sağlamaya çalışan biri o kadar duygusuz olmaz en azından kendi sözünde duran birine karşı. Ki peros anacığına şuana kadae karşı gelmemiştir bence.Linlin kendi oğlunun bizzat ruhunu alan birisi.Fazla beklentiye giriyorsunuz.Ne o tayfasını seviyordur ne de tayfası onu.Onları koruduğunu düşündüğü ve ondan zayıf oldukları için onla birlikteler.
Usopp bir gün ölecek ama bunu diyerek değil kendi cesaretine vurgu yapacağı karizmatik bir konuşma veya hareketle tayfadan birilerinin gtünü kurtararak can verecek. Sonra gelsin cinnet geçirmeler, p-uplar isyanlar aksiyonlar.Şu an tayfadan birisi "Luffy korsanlar kralı olacak kişidir" diyerek can verse seri 5-6 gömlek atlar tek bölümde.
Nami ölsün mü yani ?Şu an tayfadan birisi "Luffy korsanlar kralı olacak kişidir" diyerek can verse seri 5-6 gömlek atlar tek bölümde.