Ulti nin usoppa kafa attığı panelde haki çizgileri var bu çizgiler karşılıklı haki çarpışınca oluşmuyormuydu?Usopp b.haki açtıysa 2 kere kafa yediği halde kalkması biraz mantığa uygun halede gelirya gerçi.
Yanlış anladın tam tersiPeros annesi ölmeden tahta geçmenin derdinde olan biri. Ne sevgisi? Ailecek rahatsız bunlar. Bir Smootchi. Ama buna sebep olan yine de Big Mom.
Tam tersi olan ne?Yanlış anladın tam tersi
Onu yapsaydı şuana kadar yapmaz mıydı? Kaç bölümdür Jinbeyle beraber öğretmenin peşinde gezen 1. sınıflar gibilerİşte Sanji bir kere daha Luffy'yi kucaklayıp tepeye çıkaracak. Luffy enerji harcamayacak. Çünkü o enerjiye çok ihtiyacı olacak.
Bm Perosu seviyor dedi bazı üyeler Peros Bmyi demediTam tersi olan ne?
Bm'nin sevdiği bir çocuğu yok.Bir ihtimal işine yarar diye Pudding'i seviyordur.Aksi mümkün değil.Bm daha bu bölüm oğlunu ölüme terk edip kaçıp gitti... ki Peros bazı üyelere göre BM'nin en sevdiği çocuğu
Duygusuz herif.........................Tayfanın cücükleri ne zaman ölecek ? Boşa sahne işgal ediyorlar resmen.Ben aptalca nami ve Usopp sahnesi okumak istemiyorum.
Ben de ne sevgisi demiştim ama bazı arkadaşlar BigMom'un Peros'u sevdiğini düşünüyor...Peros annesi ölmeden tahta geçmenin derdinde olan biri. Ne sevgisi? Ailecek rahatsız bunlar. Bir Smootchi. Ama buna sebep olan yine de Big Mom.
Oğlunun suratı dört parçaya bölünmüş haldeyken iki mink ve bir Marco'yla baş başa bırakıyor. Kendisi bile halledemedi Marco'yu Peros 3v1'de mi halledecek ? Bu nasıl bir güvenKaçmak? Kadının uğraşmak istediği yer orası mı? BMyi bizim Türk anneleri gibi görmemek lazım. Ki bence de en çok Perosa güveniyor. Başka bi çocuğu olsaydı öldürürdü