O sözü söylediğine göre vardır herhalde. Sen geçmişte farklı fırsatlarda öldürmek istediğim birisin diyorPeros ve Marco'nun geçmişleri var mıdır acaba?
O sözü söylediğine göre vardır herhalde. Sen geçmişte farklı fırsatlarda öldürmek istediğim birisin diyorPeros ve Marco'nun geçmişleri var mıdır acaba?
Marcoyu savaş uzar diye saldı. Güvene gelince bahsettiğim perosun gücünden çok kişiliğine karşı bir güven.Oğlunun suratı dört parçaya bölünmüş haldeyken iki mink ve bir Marco'yla baş başa bırakıyor. Kendisi bile halledemedi Marco'yu Peros 3v1'de mi halledecek ? Bu nasıl bir güven
Duygu kevaşesi olmuş bir mangayı okumaktan yıldım artık.Duygusuz herif.........................
Ben hâlâ Peros'u ölüme terk ettiğimi düşünüyorum.Marcoyu savaş uzar diye saldı. Güvene gelince bahsettiğim perosun gücünden çok kişiliğine karşı bir güven.
Mamam yapmaz ?? sen böyle diyince Peros ölürse tepkisi ne olur merak ettmBen hâlâ Peros'u ölüme terk ettiğimi düşünüyorum.
Hangimiz duygu kevaşesi değiliz ki..........................Duygu kevaşesi olmuş bir mangayı okumaktan yıldım artık.