Umarım budurYoksa Nami gerçekten bilmediği teknikleri öğrenip kunoiçi mi oldu?
Nefes alır gibi avatar değistiriyon ama yorumların hep aynı birini öveceksen diğerlerini göm Sanjinin görevi Luffyi yukarı çikarmak diilmi Nami dahamı önemli Wano'nun kaderindenTekrar hatırlatalım
BM>>>herkes...
Vasıf konusunda Usopp>>>Zoro+Sanji...
Bilmese gelmezdi bence. Gelmeyebilirdi Marco. Zaten durumlar değişip geldi. Marco King'i avlayacak. XdXdrake ve Apoo arasında ne olmuş olabilir ki ? Xdrake öyle kolay nefret edebilecek bi tipe benzemiyor.Bu arada tekrarlıyorum Oda Marco ile ne yapacağını bilmiyor ?
Sen bu şekilde yazana kadar bölümün adını okumamışım bile. O kadar umurumda değil ki şu wanolu şeyleriBenim kafama takılan bölümün adı. Kunoiçinin Yemini. Şimdi Nami kunoiçi mi oldu. Yani kunoiçi olmak Kinemon'un verdiği elbiseyi gitmek mi oluyor. Yoksa Nami gerçekten bilmediği teknikleri öğrenip kunoiçi mi oldu?
Ama bu konuda neredeyse yarım sayfalık yorum yazmışsın Ben de sana her hafta bu kadar uzun yorum nasıl yapıyorsun diye yazacaktımSen bu şekilde yazana kadar bölümün adını okumamışım bile. O kadar umurumda değil ki şu wanolu şeyleri
Sanji Momoyu kurtarmaktan sonra bir şey yaptı mı? Hayır. Zoro bir iş yapabiliyor mu? Hayır. En azından bi yerde birileri tayfasını koruyor. Luffyi çıkarçaz diye 2 kişi peşine takıldılar. Cidden Luffynin 2 kişiye ihtiyacı var mı? Hadi Jinbe yeni. Ama Sanjinin alt katlardan da birileriyle uğraşması gerekmiyor mu? Tek problem Kaido mu?Nefes alır gibi avatar değistiriyon ama yorumların hep aynı birini öveceksen diğerlerini göm Sanjinin görevi Luffyi yukarı çikarmak diilmi Nami dahamı önemli Wano'nun kaderinden
Adını değil içeriğini yorumluyorum. Güzel bölümlerden konuşacak çok malzeme çıkar yaAma bu konuda neredeyse yarım sayfalık yorum yazmışsın Ben de sana her hafta bu kadar uzun yorum nasıl yapıyorsun diye yazacaktım
Evladını kurtarmaktan aciz değil.Evladını kurtarmayı düşünmeyecek kadar aşağılık bir varlık Linlin.Kaido bu kadının yanında melek gibi kalır.Big Mom kadar ezik ve boş bir Yonkou olamaz. Acaba hala Big Mom'un , Akainu'yu alacağını düşünenler varmı aramızda ? Daha evladını kurtarmaktan aciz , sağ koldan kaçan Yonkou'yu Akainu ne yapar siz düşünün.