Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995: Kunoiçinin Yemini

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemeyip yedirmedi. Öyle yapsaydı açlık krizi yüzünden hepsini yerdi. Kendi başına falan büyütmedi Katakuri fbsinde gördük hepsi sokaklarda. Resmen bir ton çocuk yapıp mendil satması için işe gönderen tembel analar gibi. Kadının elbisesi de aynı değil. Rox tayfasındayken incecik kadın. O zamanki elbiseler bu Big Mom'a bikini olmaz:hhh:ama haklısın 85 çocuk doğurmak insanda çok tahribata sebep olur. Ama zaten kadın canavar olarak doğmuş.
Boş yaptım.
Hepsi sokakta niye? Lanet olası WG okul yaptı da Linlin mi yollamadı? İlk çocukları hayat okulundan mezun oldu evet ama Linlin Totto Land'i kurunca sonraki çocuklarının hepsinin eğitimiyle bizzat kendisi ilgilendi. 3. gözü yüzünden kendinden tiksinen Puding'e ters psikoloji yaparak kendini sevmesini öğretebilmek için psikanaliz öğrenmiş birisi Linlin.

Bir de yazdıklarından beni sinirlendiren bir şey var ki o da şu: Bu kadın niye açlık krizi geçiriyor he niye? O kadar zorluktan gelen biri, elinden avucunda ne varsa çocuklarına veren biri Yonkou olmuş, gün yüzü görmüş diyor ki şimdi rahata erdim gelsin wedding cakeler gitsin zeytinli poğaçalar. Opera isimli şeref yoksunu oğlu, Luffy'yi öldürdüğü konusunda yalan söylemese, Luffy kaçtı dese bu kadın pastasını yiyecek hiçbir sıkıntı çıkmayacak. Bu kadın aylardır bu hayalle yaşıyordu. Bir de analığının tek fotoğrafı kırılmış tek. Nasıl kriz geçirmesin? El insaf.

Asıl çocukları gün yüzü göstermedi Linlin'e. İki oğlu da g*tten bacaklı bir çaylağa yenildi ve dünyaya alay konusu oldu bu kadın. #RespectLinlin
 
ilginç bi bölüm. sonradan olacak şeyler için ipuçları var gibi :S neyse sonraki bölümlerde temennim tama canavara dönüşen chopperı ve diğer tüm canavar olmuş smile kullanıcılarını kullansın yeterli benim için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık