Erkekse onaylamasaydı kolay mı Zurna ile teke tek kapışma, köt korkusu işte başa bela xDMerak etme, Zoro onayladı artık Drake'i. Tayfa dinler
Erkekse onaylamasaydı kolay mı Zurna ile teke tek kapışma, köt korkusu işte başa bela xDMerak etme, Zoro onayladı artık Drake'i. Tayfa dinler
Arcı hızlı bitirecek demek ki SOda.30 bölüm diyordum ben zaten.Sulongsuz İnu ve Neko'yla 5 gün vs atan adam sulong hallerinde dayağı yesin zaten.Jack'in kazanacağını bekleyen sanmıyorum ki olsun o ikilinin o hallerine karşı.Jack'i harcamışlar.
Reis kızma bana ben gerçekleri söyledimBak kardeşim Sanji o baskın kostüyle aştı Zoroyu, zaten Odada bunu görmüş olacakkı hemen Enmayı gönderdi yardıma.
Ben genede hakiki bir Sanji fanının Zoroyu güçlü görmesini sindiremiyorum, zaten bu noktada yenilgi kabul edilmiş oluyor ve arada rekabet kalmıyor. Mesela Zoronun ashurası varken Sanjinin Fruit ashortie göz ardı ediliyor, bence Fruit asortie Ashuradan güçlüdür.Yahu durumu böyle anladıysan ne diyeyim sana yuh.Ben hayatımda hicbir Zoro fanını ciddiye almadımki karşılık vereyim kitabına göre konuşuyorum Her arc olduģu gibi benzer eşleşmeler olacak .Yoksa Zoro fanı Kaido kesecez demiş ciddiye alanmı var konussun
Enmayı kakaladılar Zoro'ya Kazık yedi ya Kinemon bile kesti Kaido'yu.Bak kardeşim Sanji o baskın kostüyle aştı Zoroyu, zaten Odada bunu görmüş olacakkı hemen Enmayı gönderdi yardıma.
X Drale'i onaylamamış Y Drake'i onaylamış abiğğ karıştırma senBu Luffy'yi eleştirdiğini zanneden kişi Zoro'nun iki saniye önce karşı çıktığı adamla ortak saldırı yaptığından haberdar mı? Yani cidden inanılmaz. At gözlüğü ne diye sorsalar o yorumları göstermek yeter de artar bile. Tuhaf, gerçekten tuhaf.
İyide hala aynı saldırıları kullanıyo Bende mesela yumruk atarım yüz kat güçlü felan derim kendimi güçlü hissederim.De teknik olarak bir gelişmesi yok karakterin. Dönüp ayaklarını yakıyor. Ee? Başka bir şey yok. Zoro slash üstüne slash teknik üstüne teknik çıkartıyor. Sanji dönem dönem bacaklarımı yakam diye takılıyor. :/
Ama kestiği de attığı slash de görsel olarak güçlendiğini gösteriyor. Sanji'de böyle bir güçlenme görmüyoruz. Ya da ben hatırlamıyorum.İyide hala aynı saldırıları kullanıyo Bende mesela yumruk atarım yüz kat güçlü felan derim kendimi güçlü hissederim.
Ne lastikçiler ne kılıççılar ne de libidocular. Wano sonu çorbacılar mutlu olacak