Bence dedin baştan kaybettin işte ortaya resim döküman vs koyman lazım Zoro fanı dediğin adam taaa 60 bölümdeki Mihawk zoroyu baz alarak bişeyleri savunuyor malesef bu konuda çok geriyizBen genede hakiki bir Sanji fanının Zoroyu güçlü görmesini sindiremiyorum, zaten bu noktada yenilgi kabul edilmiş oluyor ve arada rekabet kalmıyor. Mesela Zoronun ashurası varken Sanjinin Fruit ashortie göz ardı ediliyor, bence Fruit asortie Ashuradan güçlüdür.
Başka bir açıklaması olamaz gerçekten. Çok ilginç ya.X Drale'i onaylamamış Y Drake'i onaylamış abiğğ karıştırma sen
Sen dürüst birisin reis; Luffy, Tama ve Drake olayına ne diyorsun? xd Oda'nın bence en kötü işlerinden birisi doğru ise.X Drale'i onaylamamış Y Drake'i onaylamış abiğğ karıştırma sen
Bunu daha anlamlı bir güne saklasaydın keşke, boşa gitti buralarda@RedTeroR : "Zoro girmiş bir gün Luffy'nin odasına 'Yeter artık lan kaptan benim, ben senden güjlüyüm!' demiş.
Mesela yani."
Tama'ya az bile yapmış Drake.Sen dürüst birisin reis; Luffy, Tama ve Drake olayına ne diyorsun? xd Oda'nın bence en kötü işlerinden birisi doğru ise.