Enma ile tahminen Zoro tekrar öne geçmiştir eğer öyle bir şey varsa. Ama dediğin gibi genel olarak eşit gözümde güçleri. İkiside birbirini tak diye alamaz. Akainu vs Aokiji gibilerdir diyebilirim.Ben şahsen Sanji vs Zoroyu Little Gardendaki devler gibi görüyorum adamlar eşit ama baskın kostümü çok büyük bi power up olduğunda şimdilik Sanji öne geçti diyorum.
Optaki evren yok ama Oda da iyice yaşlandı artık wikiden bakarak yazıp çiziyor seriyiOP bence geri düşmüyo. OPtaki evren hiçbir shounenda yok. Karakter tasarımları çok başarılı ve gizem duygusunu izleyiciye tamamiyle hissettirebiliyo. Ama oda Luffy hariç dövüş çizmiyo/çizemiyo. Benim gözümde opun en büyük sorunu bu.
Mangaka ısrarla Zoro'ya rol vermemekte direniyor. Amacı ne anlamadım :dGüçleri anca yetiyor.
İşte bende onu diyom Sanjinin defansı acayip sağlam oldu adama mermi işlemiyor, nerdeyse Luffynin tanklayamadığı Kaido saldırısını kaldırır diyeceğim. Bide görünmezlik acayip OP.Dur reis yine ezdin bizi zor toparlanmıştık zaten kimliği belirsiz kişiler tarafından kafası kanıyor, Sanji King'den darbe yemesine rağmen sapasağlam.
Ne olmuş ? Bölüm biriktiricem dedim de bildirim gelince geldim öyle.@Charlotte Katakuri'ye malzeme çıktı