Olum milleti tetiklemeyin lan belli olmaz Sanji Momo'yu kaçıracağım derken şamarı yer tam Momo ölecekken araya Zoro girer falan, yıkarlar burayı.
Valla 150 sayfası görür sonra konu spoya fazla aldanmayın bir bölüm gelir herkez ters köşe olur.
Olum milleti tetiklemeyin lan belli olmaz Sanji Momo'yu kaçıracağım derken şamarı yer tam Momo ölecekken araya Zoro girer falan, yıkarlar burayı.
O ne lan King daha ne olduğunu anlamadan Sanji Momo'yu hacılayacakmı diyorsun yani. Arada bir iki tane de yapıştırırSanji King'e ecnebilerin speedblitz dediği olayı yapıcak
Dof gibi bir olay olmaz bu sefer ya. Momo'nun kurtulması gerekiyor.gaza gelen sanji fanlarını sakinleştirmeye çalışıyorum.
Zorocular son gülen iyi güler diyor içlerinden şuanda. Muhtemelen haklı da olacaklargaza gelen sanji fanlarını sakinleştirmeye çalışıyorum.
Aynen öyle diyorum.Oven'a yaptığı tarifeyi yapacak.King'in k.haki departmanında iyi olduğunu düşünmedigimden hem oldukça hızlı hem de görünmez bir adam oyalayabiliyor olmalı en kötü herhalde.Görünmezliği kullanmazsa zaten bildiğin intihar etmiş olur zaten.O ne lan King daha ne olduğunu anlamadan Sanji Momo'yu hacılayacakmı diyorsun yani. Arada bir iki tane de yapıştırır
Aklıma dragonballdaki muten roshinin ağır çekim sahnesi geldiO ne lan King daha ne olduğunu anlamadan Sanji Momo'yu hacılayacakmı diyorsun yani. Arada bir iki tane de yapıştırır
Sanji üvey evlat olduğu için anca böyle yarım spoilerlarla cenk eyleyebiliyoruz...... ://////Olum milleti tetiklemeyin lan belli olmaz Sanji Momo'yu kaçıracağım derken şamarı yer tam Momo ölecekken araya Zoro girer falan, yıkarlar burayı.