Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oda da tam troll he. Sanji arcı yapacam dedi şov yapan Brook oldu şimdi Zoro fanları Zoro arcı olacağını beklerken Sanji şov yapıyor :hhh:
 
Dostum kusursuz diyen yok bak o kısma çok takılıyorsun. Mantıksız olan tarafları var demek ayrı komple vsleri silip atmak ayrı. Gökten kutsal bidon düşmesi saçmalıktır ama vurduğu an mabadından kan aldığı Croco'yu havaya uçuracak iradeyi ve azmi göstermesi mantıksız değildir. Kaçarken direkt Bruleye denk gelmesi yok artık dedirtecek kadar şanstır ama yediği bütün hasarlara dayanıp vurduğunda kan aldığı adam karşısında işi son noktaya kadar getirebilmesi mantıksız değildir. Ayrıca aynı şeyler değil evet. Dövüştükçe ve kendini zorladıkça geliştiğin bu seride Dof ve Cracker dövüşleri yabana atılır mı? Zoro'nun bu vslerin uzaktan yakınından geçecek bir vssi yok, zaten Zoro'ya rakip bulmak biraz sıkıntı. Her villainın yanında özel diyebileceğimiz bir ikinci adam olmuyor. Hiçbir gelişim göstermemiş Zoro bir kılıçla King alsın diyorsun bunu Luffy vslerine bağlıyorsun. Arada fark var.
Reyiz burada bırakalım. Çünkü bende şu mesaja yazdığın bazı şeyleri söylüyorum aslında ama farklı bir bakış açısı ile...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık