Kılıç arkadaşların zaten pusudu bekliyordur bir spo da kılıçları çekip savaşa girersinizSanji'ci kardeşlerim sakinleşmeyin devam devam... Sjsjsns
Kılıç arkadaşların zaten pusudu bekliyordur bir spo da kılıçları çekip savaşa girersinizSanji'ci kardeşlerim sakinleşmeyin devam devam... Sjsjsns
Bence Sanji Momo'yu alacak oradan ya. Müthiş iş yapmış olur alırsa zaten en başında kaçırmaları kepazelikti.Aynen öyle diyorum.Oven'a yaptığı tarifeyi yapacak.King'in k.haki departmanında iyi olduğunu düşünmedigimden hem oldukça hızlı hem de görünmez bir adam oyalayabiliyor olmalı en kötü herhalde.Görünmezliği kullanmazsa zaten bildiğin intihar etmiş olur zaten.
Db pek hafızamda yok hatırlayamadım la Muten Roshi deyince aklıma meme mıncıklama hareketi geliyor.Aklıma dragonballdaki muten roshinin ağır çekim sahnesi geldi
DnS ve TheSlash'in en puslu köşede kılıçlarını koklayarak beklediklerine dair söylentiler varKılıç arkadaşların zaten pusudu bekliyordur bir spo da kılıçları çekip savaşa girersiniz
İlk sezonda turnuvanın yarı finalinde kel çocukla dövüşürken bir anda kel çocuk düşüyordu, sonra o esnada gerçekte yaşananlar diye ağır çekimde seyircilere anlatıyorlardıBence Sanji Momo'yu alacak oradan ya. Müthiş iş yapmış olur alırsa zaten en başında kaçırmaları kepazelikti.
Db pek hafızamda yok hatırlayamadım la Muten Roshi deyince aklıma meme mıncıklama hareketi geliyor.
Eğer Sanji'nin başına öyle bir şey gelirse znnssnnss Allahım konuşamayacağım hahahhaaKılıç arkadaşların zaten pusudu bekliyordur bir spo da kılıçları çekip savaşa girersiniz
Zoro da Queen'i kesiyor galibaBu herif bunu boşuna söylemediyse var bi şeyler zoro'ile ilgili (pusu da bekliyorum.)
Her OP fanının bildiği gerçeği söylemiş.Bu herif bunu boşuna söylemediyse var bi şeyler zoro'ile ilgili (pusu da bekliyorum.)
Bunun kişisel bir yorum olduğu çok belli değil mi?Bu herif bunu boşuna söylemediyse var bi şeyler zoro'ile ilgili (pusu da bekliyorum.)