Buna benzer bir şey olacaktır. Jack'e bile en kötü Predro seviyesinde, sulong formunu açmış 5 tane Mink dalıyor. Şu an teke tek dövüş olmaz. Beş kişi de dalmazlar tabi.Bence Sanji Momo'yu alacak oradan ya. Müthiş iş yapmış olur alırsa zaten en başında kaçırmaları kepazelikti.
Bundan daha fazlasını yapar Momo'yu kurtarır sonra tabi King'e yakalanırsa pek hoş şeyler olmayabilir.Bu arada Sanji’nin King’i yenmesine veya üstünlük falan kurmasına gerek yok. Öyle bir şey olacağını da düşünmüyorum.
Şöyle bir şey yaşansa yeter
Böylelikle karşılaştığı 2. Sağ kol olmuş olacak.
2.cisi sağ kolumsu ama neyse.Bu arada Sanji’nin King’i yenmesine veya üstünlük falan kurmasına gerek yok. Öyle bir şey olacağını da düşünmüyorum.
Sanji Kata'yı rezil ettiği gibi King'i de mi rezil edecek diyorsun yani ?Bu Fragmandı
Sıra filmde artık filmde
Zoro da Queen'i kesiyor galiba
Gerçekten momoyu kurtarsa bile bana yeter.Bu arada Sanji’nin King’i yenmesine veya üstünlük falan kurmasına gerek yok. Öyle bir şey olacağını da düşünmüyorum.
Dof'a yapamadı bunları. @Miyata IchirouSanji Kata'yı rezil ettiği gibi King'i de mi rezil edecek diyorsun yani ?
İzo'nun rezil ettiği adamın Sanji çaktırmadan donunu bile alır.Gitsin Raizo'yu indirsin King sıra Sanji'ye belki gelir sonrasında.Sanji Kata'yı rezil ettiği gibi King'i de mi rezil edecek diyorsun yani ?
öyle duruyo bi umut.Bunun kişisel bir yorum olduğu çok belli değil mi?