Jack iyi çocuktur, ama çabuk parlıyor işte. Öfkeyle kalkıp, zararla oturuyor.King ve Jack gerçekten ağır kalıyor Queen'e göre.Jack'e gizli 2.adammış havası verdiriyor Queen o kadar hatta.
Jack iyi çocuktur, ama çabuk parlıyor işte. Öfkeyle kalkıp, zararla oturuyor.King ve Jack gerçekten ağır kalıyor Queen'e göre.Jack'e gizli 2.adammış havası verdiriyor Queen o kadar hatta.
Zoro'yu da mı dahil ettin reyiz Luffy kid marco law toplam 4 beşinci kim?Luffy 5v1 atacak.
2.adamlarda sorun var yaKing ve Jack gerçekten ağır kalıyor Queen'e göre.Jack'e gizli 2.adammış havası verdiriyor Queen o kadar hatta.
Beş Kadim'den bahsediyordum orada.Zoro'yu da mı dahil ettin reyiz Luffy kid marco law toplam 4 beşinci kim?
@Aiden koş gel bak bir fandaşımız daha burda.Kingi alması gereken ne Zoro ne sanjidir.İbreti Alem için bu görev smoothieye düşer.Birde bu Kaido-Jack vs Minkler-samuraylar savaşından kimse heyecan duymuyor mu ne güzel mis gibi savaş.
Ben seni etiketleyecektim.@Aiden koş gel bak bir fandaşımız daha burda.
Hahaha adımız zorlayıcı olarak kalmış yavProgram değil ya imgflip diye bir site var bir sürü hazır meme şablonu var. Ayrıca kafandaki şablon yoksa bile resim yükleyip üzerine yazabiliyorsun. Memeleri kolay yap ama çok zor yapma sen her şeyi çok zor yapıyorsun kral.
Ben Sanji fanından ziyade günübirlikçiyim ya. Yarın Zoro övüp Sanji gömmemiz gereken bir durum olsa Mr. Bushido ile beraber Sanji'ye sallarım yani. :s