Luffy vs kendisi ile aynı güçte Klonu... Dövüşün sonunda ikisini de kucaklıyorlar... sjsjjsajLuffy'nin rakibi kim olacak?
Luffy vs kendisi ile aynı güçte Klonu... Dövüşün sonunda ikisini de kucaklıyorlar... sjsjjsajLuffy'nin rakibi kim olacak?
Sanji durumu olursa benim işime gelir.Hem Luffy,hem Sanji,hem Kata tarafı içinKostüm giymemiş Sanji olur da King ile kafa kafaya giderse, kimse @Alpamis i Luffy, Kaido ve Koca Ana ile aynı anda dövüşür demekten alıkoyamaz.
King çöp olacak zaten.Bu adam haklı. Ama diğer ihtimal King'in seviyesini yorumlamak da olabilir.
Ben başta pek beklentim yoktu da şu an nedense fena geliyor gibi geldi bana.King çöp olacak zaten.
Ortamda ağzına alacağı bir şey bulmayan Zoro ne yapar onu söyle hele?Luffy vs kendisi ile aynı güçte Klonu... Dövüşün sonunda ikisini de kucaklıyorlar... sjsjjsaj
Benim Canavar Korsanları komutanları içinde sadece Queen'den bir beklentim yok. Sadece güçlü olan, ama herhangi başka bir özelliği olmayan biri gibi geliyor bana. Jack de böyle birisi, ama hiç yoksa adam aktif, geri vites yapmıyor.Ben başta pek beklentim yoktu da şu an nedense fena geliyor gibi geldi bana.
Tek kılıç-Çift kılıç Allah ne verdiyse dalar... bizim çocuk yetenekli...Ortamda ağzına alacağı bir şey bulmayan Zoro ne yapar onu söyle hele?
King ve Jack gerçekten ağır kalıyor Queen'e göre.Jack'e gizli 2.adammış havası verdiriyor Queen o kadar hatta.Benim Canavar Korsanları komutanları içinde sadece Queen'den bir beklentim yok. Sadece güçlü olan, ama herhangi başka bir özelliği olmayan biri gibi geliyor bana. Jack de böyle birisi, ama hiç yoksa adam aktif, geri vites yapmıyor.