Luffy'nin rakibi kim olacak?Eğer Sanji, King ile kafa kafaya giderse ve Zoro'nun yeni rakibi Kaido değil, Im olur. Daha üstü yok.
Luffy'nin rakibi kim olacak?Eğer Sanji, King ile kafa kafaya giderse ve Zoro'nun yeni rakibi Kaido değil, Im olur. Daha üstü yok.
Kostüm giymemiş Sanji olur da King ile kafa kafaya giderse, kimse @Alpamis i Luffy, Kaido ve Koca Ana ile aynı anda dövüşür demekten alıkoyamaz.King suitsiz Sanji ile denk dövüşürse Dof>>>King diyebilir miyiz
Im üstü yok direkt KK ilan edeceğiz Luffy'yi. ?Luffy'nin rakibi kim olacak?
Geleceği görmesi icin sakinlik gerekliydi. Sanji kız peşindeyken sakin olmadığı için sabunu görmemesi normal olurSabunu bile göremezken, geleceği nasıl görsün anlamı var o cümlede.
Luffy 5v1 atacak.Luffy'nin rakibi kim olacak?
Bu adam haklı. Ama diğer ihtimal King'in seviyesini yorumlamak da olabilir.Kostüm giymemiş Sanji olur da King ile kafa kafaya giderse, kimse @Alpamis i Luffy, Kaido ve Koca Ana ile aynı anda dövüşür demekten alıkoyamaz.
Joy Boy+Prime Garp+Gol D Roger+7 meyveli Teach+Prime WBLuffy'nin rakibi kim olacak?
Ulan Sanji hatrına, virüs olsam içinde yuva kurup gelecek planları yapacağım bir program yükledim pcye pc zaten ölü ama buna değdimi dersen kesinlikle değdi *******.@Dattebayo..! Reis Alpamis'ı çok iyi tarif etmişsin