Biri smoothie mi dedi?@Aiden koş gel bak bir fandaşımız daha burda.
Biri smoothie mi dedi?@Aiden koş gel bak bir fandaşımız daha burda.
Şu dönem bilgisayarım sorunlu yapamam o yüzden yeni bir şeyler. Ama konumda Sanji avatarları vardı yaptığım.@Shakky PP konun vardı senin. Biraz Sanji PP'si ayarlayabilir misin o konuya ? Gün yüzüne çıkan duygularımız ve düşüncelerimiz var 988'den sonra.
Başlangıc:Size bir şey söyleyeyim mi. Bu sanji ne zaman bir arc bossu veya onun sağ kolu ile falan karşılaşsa hep rezil oldu. Hody ile karşılaşsa ondan da dayak yerdi Kendince luffy ve zoroya özeniyor ama ıhh.
Bigmom izin verirse zoro luffy görmek isterim. Sonra luffy kaidoya gidiyorum der zoroya bırakır.Başlangıc:
Sanji vs vergo
Sanji vs dofilamingo
Sanji vs King
Sonuc:
Sanji vs? smoker law vs vergo
Sanji vs? Law Luffy vs dofilamingo
Sanji vs King bakalım buda soru işareti olacak mı.?
Biraz keyfini kaçırmış olabilirim kusura bakma ama 200 sayfa oldu kimseye saldırdığımız falan yok olayı tiye almaktan çıkarıp tetiklemek kıvamına getirmeyelim.zoro fanboylarını tatmin edecek 1-2 sahte spoiler önlerine atında bence keyifleri yerine gelsin.King e tek attığı falan olabilir misal.2 video-yazı atılıyor sinirden saldırıyorlar bireysel olarak.
Bu soru işaretlerinin son bulması lazım artık.)Başlangıc:
Sanji vs vergo
Sanji vs dofilamingo
Sanji vs King
Sonuc:
Sanji vs? smoker law vs vergo
Sanji vs? Law Luffy vs dofilamingo
Sanji vs King bakalım buda soru işareti olacak mı.?
Bugün ben bile Sanji övdüm... Gerçekten başka siteyi okuyor olabilir...Kanka herkes eğleniyor yav konuda. Bence sen başka bir siteyi okuyup buraya yazıyorsun.
Hani nerede? Sanji konusunu her hortlattığında ss atiyim hatırlatma olarakBugün ben bile Sanji övdüm... Gerçekten başka siteyi okuyor olabilir...