Oda o kadar hızlı ilerlemez. Bu bölüm en fazla bakışırlarSanji vs King ankadık da keşke biraz detay verselerdi sanji diable jump'la king'in karnınıa mı gecırıyor yoksa king sanji'yi yarıyor mu detay istiyorum. ?
Oda o kadar hızlı ilerlemez. Bu bölüm en fazla bakışırlarSanji vs King ankadık da keşke biraz detay verselerdi sanji diable jump'la king'in karnınıa mı gecırıyor yoksa king sanji'yi yarıyor mu detay istiyorum. ?
heyt kardeşim be, bir gün tüm Sanji fanlarını Kamabakka derebeyliğin de indireceğiz, elbet bir gün.Kardeşim biz şahıslar altında değil Roronoa Zoro çatısı altında toplanan gölgeleriz. Bizim nicklerimiz maskedir. Bir Densetsu gider öteki gelir! Bu böyle biline
alla alla .d @Jacques @Eric Cartman d0rumu buBunların Sanji fanı olmaması dışında sorun yok.
Kimle iddialaştın? kim bu cezayı veren? merak ettim .dİddaa yüzünden böyle ama ben sevdim ya.
vs deniyor yaaw vs varsa temas vardır yoksa bu spoilerı veren kişi ve şahısların vs ne anlama geliyor ögrenmesi lazım.Oda o kadar hızlı ilerlemez. Bu bölüm en fazla bakışırlar
Oda için vs'nin yarısı bakışma öbür yarısı da off-screen'dir.vs deniyor yaaw vs varsa temas vardır yoksa bu spoilerı veren kişi ve şahısların vs ne anlama geliyor ögrenmesi lazım.
İşte bu Zoronun hayat hikayesidir ?
Zorocularda hiddetlenecek hal mi kaldı canım? xdBu durum Zorocu kardeşlerimin ne kadar şaka kaldıran insanlar olduklarını gösteriyor. Burada övülmesi gerek taraf biziz yani.
@AntagraKimle iddialaştın? kim bu cezayı veren? merak ettim .d