@Mr.Bushido beklediğim yorum bir türlü gelmemiş sizden. Sanji ve King arasındaki olay belli. King, Momonosuke'yi öldürmesin diye Sanji, Zoro gelene kadar kum torbası vazifesi görecek. Zoro gelince "Abi beni dövdüler" der, sorun çözülür.
Aslında daha şimdi o tarz bir şey attım. Ama böyle daha iyiymiş sjsjsjs@Mr.Bushido beklediğim yorum bir türlü gelmemiş sizden. Sanji ve King arasındaki olay belli. King, Momonosuke'yi öldürmesin diye Sanji, Zoro gelene kadar kum torbası vazifesi görecek. Zoro gelince "Abi beni dövdüler" der, sorun çözülür.
Bence seni açtı.Süre dolunca değişmemeni öneriyorum
Bende eğleniyorum ama yapmak istediğim bir sürü avatar birikti.Bence seni açtı.Süre dolunca değişmemeni öneriyorum
King zaten bu fantezi kostümlerinden birini giyiyor. Belki Sanji bu konu hakkında bir şey duymuştur ama bence saf sebebi Shinobu'yu veya Momo'yu kurtarmak olacakNe yaşadı da acaba genelev ararken King'i buldu? Bence Black Maria'yla karşılaştı kadın buna "Sen indirmek King, ben olmak senin" dedi. Sanji de King'i öldürmeye yemin etti.
Sonrasında Marco gelince "Abi beni dövdüler" der sorun çözülür.@Mr.Bushido beklediğim yorum bir türlü gelmemiş sizden. Sanji ve King arasındaki olay belli. King, Momonosuke'yi öldürmesin diye Sanji, Zoro gelene kadar kum torbası vazifesi görecek. Zoro gelince "Abi beni dövdüler" der, sorun çözülür.
Peki hadi seni azad ettim değişebilirsin Yeni iddaalarda görüşürüzBende eğleniyorum ama yapmak istediğim bir sürü avatar birikti.
Fujitora yı hatırlatayım o zaman.Zoro gömülmez gömer
Jack en iyisi tasarım olarak, King ve Queen hayal kırıklığı ama Queen en azından sempatik.
Sen de yeşil seversin di mi smoker .@Mr.Bushido beklediğim yorum bir türlü gelmemiş sizden. Sanji ve King arasındaki olay belli. King, Momonosuke'yi öldürmesin diye Sanji, Zoro gelene kadar kum torbası vazifesi görecek. Zoro gelince "Abi beni dövdüler" der, sorun çözülür.