Ben şahıs değil miyim kardeşim? Ben bir fikir miyim?Kardeşim biz şahıslar altında değil Roronoa Zoro çatısı altında toplanan gölgeleriz. Bizim nicklerimiz maskedir. Bir Densetsu gider öteki gelir! Bu böyle biline
Ben şahıs değil miyim kardeşim? Ben bir fikir miyim?Kardeşim biz şahıslar altında değil Roronoa Zoro çatısı altında toplanan gölgeleriz. Bizim nicklerimiz maskedir. Bir Densetsu gider öteki gelir! Bu böyle biline
Bunların Sanji fanı olmaması dışında sorun yok.Oo uzun zaman sonra Sanji fanları sonunda tek yumruk olmuş, şimdi Zoro fanları düşünsün. Ya Densetsu'nun gölgesi altında toplanırlar ya da teker teker yok olurlar. .d
+1Bu durum Zorocu kardeşlerimin ne kadar şaka kaldıran insanlar olduklarını gösteriyor. Burada övülmesi gerek taraf biziz yani.
Böyle bir senaryoda Kaido'nun bile şansı yok.
İddaa yüzünden böyle ama ben sevdim ya.Ulan mesaj yazarken gözüme çarptı ne o dedim bi an. Kaldır o pp yi çarpılırsın .d
Bunu duyup king'e yürümeyen adam değildir.
Muhtemelen böyle olacak adam 4-5 sayı boyunca boşuna kerhane gezmiş çıkarsa Oda'ya küfür ederim. Bizimle dalga geçiyor olması lazım bağlanmazsa genelev muhabbeti.Böyle bir senaryoda Kaido'nun bile şansı yok.
Black Sahibe bana Kaido'ya yürü dese yürürüm ve dümdüz insanım yani. Problem değil. Kara Sahibem... Sanji cidden King'e böyle bir motivasyonla saldırırsa gözümde yükselir. Ama muhtemelen Şeftali için girecek bu aksiyona. Momo için değil King, Batman'in bile karşısına çıkmazdım.Bunu duyup king'e yürümeyen adam değildir.