Bunu dediyse king kalkamaz.Ne yaşadı da acaba genelev ararken King'i buldu? Bence Black Maria'yla karşılaştı kadın buna "Sen indirmek King, ben olmak senin" dedi. Sanji de King'i öldürmeye yemin etti.
Bunu dediyse king kalkamaz.Ne yaşadı da acaba genelev ararken King'i buldu? Bence Black Maria'yla karşılaştı kadın buna "Sen indirmek King, ben olmak senin" dedi. Sanji de King'i öldürmeye yemin etti.
Aynı zamanda tek de yediKamazo'yu tekledi,
Hawkins'in iki dakkada iki canını aldı,
Apoo Luffy'e daha kötüsünü yaptı.
Enel falan yazın oraya
Zoroculara sataştık biraz.
Seviyeli bir gömme operasyonu yapıldı Sanji fanları tarafından
Oo uzun zaman sonra Sanji fanları sonunda tek yumruk olmuş, şimdi Zoro fanları düşünsün. Ya Densetsu'nun gölgesi altında toplanırlar ya da teker teker yok olurlar. .dSidik yarışı demeyelim, güzel güzel gömdük Zoro'yu. Bir tek üye bile banlanmadı. Onu bırak bir kere bile gerilmedi konu.
Ulan mesaj yazarken gözüme çarptı ne o dedim bi an. Kaldır o pp yi çarpılırsın .dBunu dediyse king kalkamaz.
Lucci'yle Luffy berabere kaldı demek=Zoro Kamazo'dan tek yedi demekAynı zamanda tek de yedi
Hawkins iyi çiviledi
Son dediğinde haklısın Zurna vs 4 Nova oldu.
Bunu dediyse king kalkamaz.
Mevzu sadece onlarla olan dövüşünde ne olduğu değil. Jack King Samuray liderliği diye yazılıp elde olan dövüşün bunlar olması.Kamazo'yu tekledi,
Hawkins'in iki dakkada iki canını aldı,
Apoo Luffy'e daha kötüsünü yaptı.
Enel falan yazın oraya
seri bitti herhalde ilginçMevzu sadece onlarla olan dövüşünde ne olduğu değil. Jack King Samuray liderliği diye yazılıp elde olan dövüşün bunlar olması.
Kardeşim biz şahıslar altında değil Roronoa Zoro çatısı altında toplanan gölgeleriz. Bizim nicklerimiz maskedir. Bir Densetsu gider öteki gelir! Bu böyle bilineOo uzun zaman sonra Sanji fanları sonunda tek yumruk olmuş, şimdi Zoro fanları düşünsün. Ya Densetsu'nun gölgesi altında toplanırlar ya da teker teker yok olurlar. .d
Bu durum Zorocu kardeşlerimin ne kadar şaka kaldıran insanlar olduklarını gösteriyor. Burada övülmesi gerek taraf biziz yani.Sidik yarışı demeyelim, güzel güzel gömdük Zoro'yu. Bir tek üye bile banlanmadı. Onu bırak bir kere bile gerilmedi konu.