O net değildi. O uzaktan slash yedi sadece. Concentration cut diye bir şey var. Zoro'nun Daz'ı kesmesi gibiAraya bir tane de KK vista koyalım.
O net değildi. O uzaktan slash yedi sadece. Concentration cut diye bir şey var. Zoro'nun Daz'ı kesmesi gibiAraya bir tane de KK vista koyalım.
Zoro da parlayacak. Roger onaylı.Ben biz derken Zoro fanlarını kastetmiştim Zaman atlaması sonrası kıran kırana bir dövüşe girmedi Zoro. Beklemekten deli gibi olduk en ufak bir şey yapsa coşuyoruz artık
Göğsü kıllı Reis ertelememiz ikimiz içinde iyi olacak dedikten sonra kalbimi fethetti.O net değildi. O uzaktan slash yedi sadece. Concentration cut diye bir şey var. Zoro'nun Daz'ı kesmesi gibi
Adam en azından dövüşüyor her ark.Bir zamanlar daha Luffy g4 bile göstermemişken g2-g3'le Linlin'i alıyordu hey gidi günler. Çabuk unutuluyor her şey. Sonra g2-g3'le Doffy'i bile alamadı. Bu kez de g4 çok güçlü bununla Linlin'i alır dendi. Katakuri'yi düşe kalka p-up'la bilmem neyle anca aldı. Aradan yıllar geçti şimdi bu arc belki zar zor yardımla ittirmeyle bir yonkou alacak güya haklı çıkmış olacak arkadaşlar. Ana karakter fanı olunca Luffy bunu yener de 10 sene sonra da olsa elbet o seviyeye gelecek nasıl olsa garanti iş Şimdi de bazıları Luffy'nin önce Linlin'i üstüne de Kaido'yu yeneceğini düşünüyorlar ama marjinal olan Zoro fanları oluyor. La bu Zoro size ne etti
Sumimasen kafa Jozu'ya gitti. Malum onu da kesemedi Mihawk : ))Göğsü kıllı Reis ertelememiz ikimiz içinde iyi olacak dedikten sonra kalbimi fethetti.
Vista ile ufak da olsa vs döndü. O yüzden vista> jozu garanti yani.Sumimasen kafa Jozu'ya gitti. Malum onu da kesemedi Mihawk : ))
Bennde görmemiştim tekrar okuyunca gördüm.Haftaya ara var yazısını göremedim
Sırayla herkesi aldırmıyoruz biz de rakip bellidir. Siz yokluktan Orochi'ye de razıydınız bir ara.Demek istediğim Luffy fanının varsayımda bulunma ve beklentiye girme hakkı varsa Zoro fanının da vardır. Geri kalanına katılıyorum.
Doğru siz sırayla değil, direkt aynı anda iki yonko aldırıyorsunuz...Sırayla herkesi aldırmıyoruz biz de rakip bellidir. Siz yokluktan Orochi'ye de razıydınız bir ara.
Big Mom ne olacak? Law ile Kid onu devralıp Zoro ile Luffy Kaido'ya çıkar mı? Senin fikri alalım.Doğru siz sırayla değil, direkt aynı anda iki yonko aldırıyorsunuz...