Bu cümle yüzünden ban yesen kimse neden demez la. Gerek yok böyle şeylereZoro fanlarının hepsi istisnasız bomboş. Keşke hepsi aç karnına tırpan yese.
Bu cümle yüzünden ban yesen kimse neden demez la. Gerek yok böyle şeylereZoro fanlarının hepsi istisnasız bomboş. Keşke hepsi aç karnına tırpan yese.
Ben sadece ilgi çekmeye çalışıyorum. Xd Bilir onlar benim temiz kalbimi. :dBu cümle yüzünden ban yesen kimse neden demez la. Gerek yok böyle şeylere
Aynen Oda'nın doğru düzgün vs çizmeyip bizi deli gibi yapması da varBir de zoro'nun seviyesinin belli olmaması da bu beklentiyi arttırıyor.
Oda bu güç seviyesi konusunu çok belirsiz bıraktı. Zoro'ya yc3 diyende var amiral diyende. Aynı şekilde amiral = sağ kol diyende var, amiral = yonkou. Baya sıkıntılı yani.Aynen Oda'nın doğru düzgün vs çizmeyip bizi deli gibi yapması da var
Mihawk Amiral seviyesi.Oda bu güç seviyesi konusunu çok belirsiz bıraktı. Zoro'ya yc3 diyende var amiral diyende. Aynı şekilde amiral = sağ kol diyende var, amiral = yonkou. Baya sıkıntılı yani.
Araya bir tane de KK vista koyalım.Mihawk Amiral seviyesi.
Amiral= Yonkou
Mihawk= Yonkou
Mihawk Buggy'i kesemedi Buggy=KK
Ben biz derken Zoro fanlarını kastetmiştim Zaman atlaması sonrası kıran kırana bir dövüşe girmedi Zoro. Beklemekten deli gibi olduk en ufak bir şey yapsa coşuyoruz artıkOda bu güç seviyesi konusunu çok belirsiz bıraktı. Zoro'ya yc3 diyende var amiral diyende. Aynı şekilde amiral = sağ kol diyende var, amiral = yonkou. Baya sıkıntılı yani.