Zoro fanlarından daha çoklar ama çok göze batmazlar. Ev sahibi onlar biz deplasman takımıyızLuffy fanı diye bir grup var mı ya? Benim bildiğim 3 5 kişi anca var.
Zoro fanlarından daha çoklar ama çok göze batmazlar. Ev sahibi onlar biz deplasman takımıyızLuffy fanı diye bir grup var mı ya? Benim bildiğim 3 5 kişi anca var.
Hayır değil. Belki de aynıdır orası ayrı mesele : )) Ben tanıtılma şekillerinden bahsettim. Shiciler arasından en göze batan kararterlerdi ikisi de.Mihawk ile güç olarak mı aynı seviyede Dof?
Alla alla çok ilginç...Zoro fanlarından daha çoklar ama çok göze batmazlar. Ev sahibi onlar biz deplasman takımıyız
Bir de şu var. Başka karakter fanı olanlarların da çoğunun ikinci, üçüncü karakteri Luffy'dir. Hem niye şaşırdın ki en çok ana karakterin fanının olması normal değil miAlla alla çok ilginç...
Normal de ben luffy öven yorum çok az görüyorum. Sürekli ya zoro ya da amiraller övülüyor. Millet gizli luffy fanı herhalde.Bir de şu var. Başka karakter fanı olanlarların da çoğunun ikinci, üçüncü karakteri Luffy'dir. Hem niye şaşırdın ki en çok ana karakterin fanının olması normal değil mi
Zoro fanları tutkulu olduğu için çok göze batıyor. Amiraller de yonkouların karizmasının çizilmesi ile şu an yükselişte.Normal de ben luffy öven yorum çok az görüyorum. Sürekli ya zoro ya da amiraller övülüyor. Millet gizli luffy fanı herhalde.
Bir de zoro'nun seviyesinin belli olmaması da bu beklentiyi arttırıyor.Zoro fanları tutkulu olduğu için çok göze batıyor. Amiraller de yonkouların karizmasının çizilmesi ile şu an yükselişte.