Yok reyiz Kaido ekibi belli; Luffy-Zoro-Kid-Law-Yamato ama BM nasıl olacak bilmiyorum. Orada tıkanıyor fikirler...Big Mom ne olacak? Law ile Kid onu devralıp Zoro ile Luffy Kaido'ya çıkar mı? Senin fikri alalım.
Yok reyiz Kaido ekibi belli; Luffy-Zoro-Kid-Law-Yamato ama BM nasıl olacak bilmiyorum. Orada tıkanıyor fikirler...Big Mom ne olacak? Law ile Kid onu devralıp Zoro ile Luffy Kaido'ya çıkar mı? Senin fikri alalım.
Zoro’cular ve diğer okurlar: Zoro adam be kaptanını taşıyor...
G2 ile queeni alacaktı dimi @AlpamisLuffy iki Yonko aynı anda alıp, ondan önce de Queen’e yeni tekniği ile tek atıyordu en son. Ama sonuç ne oldu?
Şuna bakın, Baca gibi tütüyor reyiz... jsjsjsjs
Aynı muhabbetleri ısıtıp ısıtıp sonra tekrar ısıtıp yapmaktan sıkılmıyor musun hiç merak ettim reis.Kucakta k.o olan adam Ace'den 2 tane rahat döver şu an.
Pica yonko komutanı değil miydi en son sadece yc3ler yenebiliyordu kendisini.Yalnız Zoro sonunda Yonkou ve Komutan görmüş olabilir uzaktan da olsa.
Olayı ben başlatmadım.Aynı muhabbetleri ısıtıp ısıtıp sonra tekrar ısıtıp yapmaktan sıkılmıyor musun hiç merak ettim reis.Kucakta k.o olan adam Ace'den 2 tane rahat döver şu an.
Pica yonko komutanı değil miydi en son sadece yc3ler yenebiliyordu kendisini.