Takmazlar laftan anlamaz bunlarBen çok söyledim Denjiro, zoro karşısında gücünü kıstı diye ama kimse takmadı. :/
Takmazlar laftan anlamaz bunlarBen çok söyledim Denjiro, zoro karşısında gücünü kıstı diye ama kimse takmadı. :/
Baştan beridir öyle çevirdim diye böyle kaldı.Uşak yerine başka bir şey olarak çevirseydin o zaman
Yalnız sadece inu ve neko değil. Tüm mink ordusu orada. Avantajları büyük.Efsane bölümdü. Sonunda Inu ve Neko'nun tam formunu göreceğiz. Kaido yenilmez ama Luffy öncesi baya hırpalanacak gibi görünüyor. Son olarak bölümün en güzel sahnesi bence. Luffy'den böyle şeyler duymak beni duygulandırıyor
[ISPOILER]
Kaido hepsini gömecek.Yalnız sadece inu ve neko değil. Tüm mink ordusu orada. Avantajları büyük.
Bu görsel fena değil ama cool da değil.. daha karanlık, korkutucu birşey bekliyorum
Sulong formda mink halkının hepsi saldırırsa bide görsel şahane olur.
Kaido'nun bunu yaptıktan sonra ne halde olacağı da önemli tabi.Kaido hepsini gömecek.
Yarı ejder-insan olur güzelde olur.Önüne gelene zopaylan dalacak.Kaido'nun bunu yaptıktan sonra ne halde olacağı da önemli tabi.