Belki ufak tefek yara alır ama önemli bir şey olacağını zannetmiyorum.Kaido'nun bunu yaptıktan sonra ne halde olacağı da önemli tabi.
Belki ufak tefek yara alır ama önemli bir şey olacağını zannetmiyorum.Kaido'nun bunu yaptıktan sonra ne halde olacağı da önemli tabi.
Aklına Rogerı getir ki iyice huylanBaştan beridir öyle çevirdim diye böyle kaldı.
En az bir bölüm daha Minklerin şovunu izleriz bence , sonra Kaido'nun ''Yonkou'' olduğu tekrar okuyuculara hatırlatılır dediğin gibiKaido şov var sonraki bölüm.
Dostum yapma gözünü seveyim gücünün zirvesindeki bir yonkodan beklentin bu kadar düşük olmamalı alsa bile nedir yahu.Kaido alsa bile yüksek zorlukla alır bence kınları
O kadar şey yazdık. Errkek dedik errkek napsın Sanji gibi mi gezsin ne istiyon?Kerhaneye gitmekle mi adam gibi adam olunuyor babam
Olması gerekeni söylemiyorum olacağı söylüyorum.Yoksa ben de biliyorum Kaido’nun bu savaşı 3 bölümde bitireceğini ama kınlar büyük hasar vermeden yamulmayacaklar belli olduDostum yapma gözünü seveyim gücünün zirvesindeki bir yonkodan beklentin bu kadar düşük olmamalı alsa bile nedir yahu.