100 kere ölmemek zoro ve sanji için fazlasıyla avantaj bence.Bir sınırı var ne kadar vursan değil
100 kere ölmemek zoro ve sanji için fazlasıyla avantaj bence.Bir sınırı var ne kadar vursan değil
İlk defa Luffy'ye sempati duyduğum an oldu. Özellikle kinemonun Luffy son kez teşekkür edip ölmeye gitmesi muazzam ötesi birşey.Efsane bölümdü. Sonunda Inu ve Neko'nun tam formunu göreceğiz. Kaido yenilmez ama Luffy öncesi baya hırpalanacak gibi görünüyor. Son olarak bölümün en güzel sahnesi bence. Luffy'den böyle şeyler duymak beni duygulandırıyor
[ISPOILER]
Hawkinsin meyvesi hasırın içine başkasının ruhunu koyup kendisine gelen darbeleri onlara yansıtıyordu Zoroda Sanjide aldıkları darbeleri başkalarına yollamayacakları gibi sevdiklerinin acılarını ölüm pahasına alacak kadar mert insanlar100 kere ölmemek zoro ve sanji için fazlasıyla avantaj bence.
Kesinlikle katılıyorum. Kin'emon'un o sözlerini de unutmamak lazım. Umarım ölmezİlk defa Luffy'ye sempati duyduğum an oldu. Özellikle kinemonun Luffy son kez teşekkür edip ölmeye gitmesi muazzam ötesi birşey.
Ölürse heykelini dikeriz, hayatta kalırsada kaidonun heykelini dikeriz başka seçenek yokKesinlikle katılıyorum. Kin'emon'un o sözlerini de unutmamak lazım. Umarım ölmez
Bundan şüphe eden mi vardı ki açıklama gereği duymuş?
Biri çıkar kılıç kullanıcısı der. Shankse diyorlar mesela.Bundan şüphe eden mi vardı ki açıklama gereği duymuş?
Ama bir ayrım gerçekten olmalı. Yoksa Roger, Wb, Bm falan da kılıç ustası sayılmalı.Biri çıkar kılıç kullanıcısı der. Shankse diyorlar mesela.
Muazzam bilgi