Onu bunu geçte animede bu düşüş kaç bölüm sürerO değilde sabah BM'ye doğru düşüyor diye görmüştüm de suya doğru gidiyor Kaido. Nereye bağlayacak acaba ? Diğerleri düşene kadar oyalayacak mı suda acep öyle bir şeye hayır demem açıkçası.
Onu bunu geçte animede bu düşüş kaç bölüm sürerO değilde sabah BM'ye doğru düşüyor diye görmüştüm de suya doğru gidiyor Kaido. Nereye bağlayacak acaba ? Diğerleri düşene kadar oyalayacak mı suda acep öyle bir şeye hayır demem açıkçası.
Sevilecek tarafı yok, geçmişinden ders almıyor. Neredeyse Bellemere-san'ın gönlünü almaya fırsatı olmayacaktı. Öyle çocukları bilirim değişmeleri çok zordur. Ki nami o travmaya rağmen değişmiyor Paragöz, çıkarcı, kullanıp atar değer vermez Nami.Ne etti bu kız sana?
Animede düşüş yıllardır sürüyor zatenOnu bunu geçte animede bu düşüş kaç bölüm sürer
Luffy tayfa üyelerine takma isim takmiyordu sanırım. Trao, jaggy, yama-o falan diyorsa bir düşündümYamata Luffy'nin yanında bu tiplere girdiyse tayfaya hayırlı olsun..
Dof g4 saldırılarına b.haki basıyordu.King'in de en az o ayarda yapabilmesi gerekir de belli olmaz.Çakma Marco sonuçta çıkmazsa da şaşırmam.Raizo'yu yenememiş adam yani King.Farklı özellikleri olması King ya da Kaido seviyesi bir adamın en az Dof seviyesi gözlemi olması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor işte. Benim gördüğüm şu an King’de Dof’daki gözlemin çeyreği yok.
Yo takıyor. Bakınız yontoryuLuffy tayfa üyelerine takma isim takmiyordu sanırım. Trao, jaggy, yama-o falan diyorsa bir düşündüm
Kızdığı için oYo takıyor. Bakınız yontoryu
Irksal dayanıklılığına ve Zoan’a güvenip salmış da olabilir onu. Fakat bu seviyenin adamlarına yakışmıyor bu işte. Kata’yı neden sevmiştik adam full set askerdi.Dof g4 saldırılarına b.haki basıyordu.King'in de en az o ayarda yapabilmesi gerekir de belli olmaz.Çakma Marco sonuçta çıkmazsa da şaşırmam.Raizo'yu yenememiş adam yani King.
Downgrade Marco'da olmaz o tarz şeyler.Irksal dayanıklılığına ve Zoan’a güvenip salmış da olabilir onu. Fakat bu seviyenin adamlarına yakışmıyor bu işte. Kata’yı neden sevmiştik adam full set askerdi.